Boxsprings

  Boxsprings

  De boxspring is één van de meest verkochte bedden. Het boxspring bed staat bekend om het comfort in combinatie met de stijlvolle uitstraling. Een boxspring is een beklede bedbodem met hout, metalen of kunststof pootjes. Het ondersteunt het gewicht van het matras en van de slaper.

  Jouw gezondheid
  Een goede nachtrust is van belang voor je gezondheid. Tijdens het slapen komen je lichaam en geest namelijk tot rust. Deze ontspanning is nodig om het lichaam op te laden voor de dag. Slapen is één van de eerste levensbehoefte. Een goede nachtrust en daarmee een comfortabel bed is daarom van essentieel belang.

  Voordelen boxsprings

  Een boxspring bed kent verschillende voordelen waardoor het voor iedere slaper een geschikt bed is.
  - Een boxspring biedt een optimale ondersteuning en geeft dus een perfecte nachtrust. 
  - Het comfortabele matras zorgt voor luxe slaapcomfort. Tevens is het matras los van de bodem te kiezen. 
  - Het matras beschikt over veel open ruimtes waarin een verenstructuur zit verwerkt die voor een goede ventilatie zorgt. Zo blijft je matras fris en schoon!
  - Een boxspring is eenvoudig aan te passen aan jouw slaapkamerinterieur. Kies je eigen kleur, matras én hoezen. Houd je bijvoorbeeld van een romantische stijl of liever modern? Het is mogelijk! 

  Vlakke of elektrische boxspring
  Een boxspring kiezen kent dus vele voordelen. Bij Jansen Totaal Wonen hebben wij verschillende soorten boxsprings, zoals vlakke boxsprings en elektrische boxsprings. De verschillende boxsprings kunnen we op meerdere manieren samenstellen en naar wens aanpassen. Bijvoorbeeld vlak of elektrisch verstelbaar en verschillende lengte-breedte maten!

  Een vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen. Het voordeel hiervan is dat het hele lichaam ondersteuning ervaart door de vering. Een elektrische boxspring is daarentegen een bed op een verstelbaar onderstel. Door middel van een motortje ontspan jij in elke situatie.

  Jansen Totaal Wonen heeft altijd een boxspring die bij je past! Wij hebben onder ander boxsprings van Auping, Eastborn en Pullman. Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze showroom. Wij adviseren je graag!

  Lees meer ...

  ... Verberg

  45 producten

  45 producten