15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Virginia Boxspring

Pullman-Virginia-586Pullman-Virginia-590Pullman-Virginia-597

Pullman Virginia Boxspring

De Pullman Virginia boxspring voegt een klassieke en verfijnde touch toe aan iedere slaapkamer, met zijn prachtig ingelijste hoofdbord. Je stelt de boxspring helemaal zelf samen.

Pullman-Virginia-600

Omarm klassieke schoonheid

De Pullman Virginia boxspring is de perfecte aanvulling voor een interieur met een klassieke en elegante uitstraling. Dit bed biedt een prachtig ingelijst hoofdbord, dat lijkt op een kunstwerk op zich. Deze moderne Pullman boxspring bestaat uit vaste Silverline boxsprings, hoogwaardige Silverline Premier matrassen en het karakteristieke hoofdbord Virginia.

Met een hoogte van ongeveer 117 cm, een dikte van ongeveer 12 cm en een extra breedte van 20 cm aan beide zijden van het bed, voegt het hoofdbord Virginia een gevoel van klasse toe aan de slaapkamer.

Een boxspring van Pullman bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Pullman kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Pullman. Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Virginia? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst