Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Bijkeukens

Bijkeukens Jansen Totaal Wonen

Jouw bijkeuken op maat

Van het netjes wegwerken van de wasmachine tot hoge kasten voor het opbergen van bijvoorbeeld voorraad en schoonmaakspullen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van slimme oplossingen kan je de bijkeuken goed organiseren en perfect indelen. Zo bespaar je nóg meer ruimte in huis. Stel bij ons jouw bijkeuken op maat samen.

Goed georganiseerd

Een extra ruimte in huis die je graag zo efficiënt mogelijk wil inrichten. Stel bij ons je perfecte bijkeuken samen en combineer een van de volgende ruimtes in één:

 • wasruimte
 • voorraadkamer
 • garderobe

 

bijkeuken schuller

Maak van je washok een echte wasruimte

Wil je je extra kamer in huis graag als wasruimte inrichten? Wij hebben hiervoor de perfecte wasmachinekast op maat . Wil je de wasmachine en droger naast elkaar op werkhoogte of plaats je de wasmachine en wasdroger boven elkaar voor nóg meer ruimtebesparing? Wij stellen jouw waskamer samen op basis van jouw wensen en de wasruimte die je hebt. Denk naast de wasmachine ombouw kast, aan een uittrekelement voor de wasmand, een hoge wassorteerkast of een ingebouwd wasrek.

wasmachine kast zwart rotpunkt

De perfecte voorraadkamer

Een goed georganiseerde voorraadkamer is van alle gemakken voorzien. Samen met onze keukenadviseur stel je jouw voorraadkamer op maat samen aan de hand van:

 • hoge opbergkasten
 • wijnrekken of een wijnklimaatkast
 • extra koelkast/-vriezer
 • bergruimte voor schoonmaakspullen en apparaten zoals een stofzuiger.
voorraadkamer schuller

Een ruime garderodekast

Garderobekasten op maat. Creëer jouw ideale garderobekastkast met de ‘Elements’ van Schüller. Kledingsroedes, schoenenkasten en opbergruimte. Te realiseren op iedere plek in huis:

 • in de hal
 • in de bijkeuken
 • in de slaapkamer
 • of maak er een heuse inloopkast van

 

garderobekast op maat schuller

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is tijdens het ontwerpen van jouw ideale bijkeuken:

Wasmachine kast op maat
Hoge wassorteerkast
Voorraadkasten
opbergkast met lades
hoge kast schoonmaakspullen
vuilnis netjes weggewerkt
Bijkeuken garderobe
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
8 / 10

Giesen

Goed, netjes te woord gestaan en alle afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden over het eindresultaat.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
10 / 10

Ted Huberts

Kennis, kunde en betrouwbaarheid!

Advies over bijkeukens?

Advies over een bijkeuken of voorraadkamer? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Onze keukenadviseurs helpen je verder