Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA

Acties

Bueno fauteuil cadeau

Bij aankoop vanaf 1750,- aan XOOON meubelen ontvang je een  FAUTEUIL “BUENO” CADEAU*. Jij bepaalt zélf hoe hij er uitziet, want deze fauteuil kun je helemaal naar wens samenstellen!

*Geldig t/m 16 juni 2021 en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

xooon acties

Auping bedtextiel

Laat het voorjaar binnen met de nieuwe voorjaarscollectie bedtextiel van Auping.

Auping bij Jansen Totaal Wonen

Express Delivery

We hebben onze favoriete meubels voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken. Met deze service kun je jouw nieuwe meubel al binnen een week in huis hebben.

Comiso hoekbank direct leverbaar jansen totaal wonen

45% showroomkorting

Zie je jouw ideale stoel of bank maar is het net boven je budget? Bedenk dan of de aanschaf nog even kan wachten. Je krijgt mogelijk 45% korting op het showroommodel!

Je geeft bij een verkoper aan om welk product het gaat. Je inspecteert het product goed samen met de verkoper. Je betaalt 1/3e deel van de netto aankoopprijs. Het showroommodel blijft na aankoop in de showroom. Je komt langs op de afgesproken datum om het product te inspecteren Na betaling van het restbedrag neem je het product mee naar huis!

Heb je geen passend vervoer?
Huur een bus tegen betaling of leen een aanhanger!

showroomkorting bij Jansen Totaal Wonen