15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Globe Boxspring

Globe-Roze-233-eastbornGlobe-Roze-237-eastbornGlobe-Roze-294-eastborn

Eastborn Globe Boxspring

Met zijn ronde vormen voegt de Eastborn Globe een moderne touch toe aan jouw slaapkamer, waar je in stijl van een ontspannende nachtrust kunt genieten. Je stelt deze boxspring helemaal naar wens samen.

Globe-Roze-233-eastborn

Een eigentijdse boxspring met ronde vormen

Maak kennis met de Eastborn Globe: een eigentijdse boxspring die jouw slaapkamer omtovert tot een ware beleving. De Globe boxspring kenmerkt zich door zijn ronde vormen en tijdloze elegantie. Zijn moderne allure voegt een extra dimensie toe aan jouw slaapkamer. Zo geniet je van een optimale nachtrust, in stijl. De Eastborn Globe is de ultieme plek waar stijl, stilte en comfort samenkomen.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Globe? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst