15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Stud Boxspring

Stud-Grijs-194 eastbornStud-Grijs-202-eastbornStud-Grijs-213-eastborn

Eastborn Stud Boxspring

Ga je voor een robuust bed van kwaliteit dan ga je voor de Eastborn Stud boxspring. Met deze boxspring ervaar je stijl, kracht en comfort in jouw slaapkamer. De Stud is volledig zelf samen te stellen.

Stud-Grijs-194 eastborn

Een boxspring met een moderne touch

Maak kennis met de Eastborn Stud: een robuuste boxspring die een vleugje stoerheid toevoegt aan elke slaapkamer. De Stud straalt kracht en robuustheid uit met zijn opvallende hoofdbord en krachtige design. Bovendien staat hij garant voor een comfortabele nachtrust. Het indrukwekkende hoofdbord met grote vierkanten geeft een zelfverzekerde sfeer aan je slaapkamer en zal zeker indruk maken. Dit patroon past perfect in een moderne slaapkamer.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het beste bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Stud? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst