15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
advies slapen bij Jansen Totaal Wonen

Persoonlijk slaapadvies

J shape

Onze adviseurs staan voor je klaar. Zij helpen graag met advies en inspiratie voor jouw nieuwe boxspring, ledikant, matras, kussen of linnenkast. Selecteer de gewenste datum en tijd wanneer je het liefst persoonlijk slaapadvies wilt ontvangen en vul je gegevens in!

10 / 10

Jos

Goed en netjes ingericht, een overzichtelijke winkel. De verkoopster is zeer vriendelijk en behulpzaam, goed geadviseerd voordat we twee fauteuils gekocht hebben. We zijn al klant bij Jansen Totaal Wonen sinds 1992. Wij zelf komen uit Apeldoorn maar komen toch altijd weer terug bij deze goede meubelzaak.
10 / 10

John Verheul

Mooie collectie. Fijne mensen, ook de bezorgers. Een stoel miste een dopje onder de poot, maar binnen een paar dagen van de service afdeling een paar dopjes ontvangen. Klasse.
10 / 10

Steeg

Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen en gaan graag naar Jansen Totaal Wonen. Je voelt je serieus genomen. Er wordt ruim voldoende met je meegedacht en meegekeken. Vooral zo doorgaan.
9 / 10

Marian van Putten

Super goed geholpen door Rick. Meegedacht in keuzes, stoffen, modellen en kleuren. Maar zeker niet opdringerig. En dat onder het genot van een kopje koffie/thee.
10 / 10

Janny

Uitstekende, kundige mensen die je geduldig en behulpzaam helpen. Goede raad geven en meedenken. Ook de bezorgers en service mensen zijn vriendelijk. En veel keuze in de showroom.
10 / 10

Van den Berk

We hebben het hele traject, met de styliste Janin, binnen Jansen Totaal Wonen mogen volgen. Inhoudend hulp bij het inrichten, samenstellen en kopen van de meubels. Maar ook het samenstellen van de kleuren voor de wanden en het kiezen van de verlichting. We zijn ontzettend tevreden over zowel de hulp bij het inrichten als de service bij de levering van de meubels.
9 / 10

J.B. Bouwman

Wij zijn goed geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen om met ons alle opties te doorlopen. Ook bij afleveren hadden we 2 fantastische, klantgerichte jonge mannen die alles keurig op hun plek hebben gezet.
10 / 10

Rutjes

Prettig winkelen. Veel keuze in de diversiteit van meubelen. Deskundig advies. Kortom: een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
8 / 10

Nuijen

Een gezellige woninginrichting waar je goede en betaalbare spullen kunt kopen.
9 / 10

Fam. Maassen

Professioneel en vriendelijk. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Zeer betrokken personeel.
9 / 10

J. Komman

Goede adviezen en zeer vriendelijk personeel.
10 / 10

Hans

Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig (en hartelijk!) geholpen door Marjo.
9 / 10

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van onze nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.
9 / 10

van Aalten

Verkoper uiterst vriendelijk en levering goed geregeld.
10 / 10

Ras

Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen.
8 / 10

Koenders

Meedenken en service goed.
9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Hennie van Huet

Klantvriendelijk. Goed advies.