Acties

€400,- voordeel bij Auping

Jouw Essential bed is nu echt dichtbij! Van mei t/m 10 juni is de complete 2-persoons Auping Essential afgeprijsd van €2.895,- voor €2.495,-.*

* Geldig t/m 10 juni | Alleen in de winkel | *180x200 cm, inclusief houten hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen.

Rivièra Maison Uitverkoop

Verbouwingsuitverkoop Rivièra Maison

Wij gaan stoppen met Rivièra Maison! Kom snel langs bij Jansen Totaal Wonen en kies jouw favorieten uit. Alle accessoires en meubels die in de showroom staan zijn afgeprijsd met 50%, ook de nieuwe Spring Summer collection 2019. OP=OP.

*De korting is alléén geldig in de winkel, zolang de voorraad strekt. 

€100 korting op bank Björn

Zie jij bank Björn van JaxxChoice wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws! Ons voorraadmodel van bank Björn is nu afgeprijsd van €1099 voor €999! En deze stoere bank is ook nog eens direct leverbaar, dus je hoeft niet lang op hem te wachten.

*De korting is zowel online als in de winkel geldig.

50% korting op All in House

Wil jij bij aankoop van een nieuwe bank verzekerd zijn van extra service en garantie? Dat snappen wij. Daarom kun je bij aankoop van een JaxxChoice bank gebruik maken van de All in House service. Met deze service heb jij 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. De actie is zowel online als in onze winkel geldig. Bij aankoop van een JaxxChoice bank krijg je 50% korting per zitplek van de uitgekozen bank.

* Geldig t/m 31 mei

Express delivery

Express delivery Celino

We hebben onze favoriete banken voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken. 

Meubel inruil

meubelinruil

Ruil je meubels in en krijg korting op nieuwe meubels. Wanneer de nieuwe meubels bezorgd worden, kunt u de oude meubels meegeven aan de vervoerder. De oude meubels worden verkocht en/of gerecycled. Zo weet je zeker dat de meubels goed terecht komen!

Showroomkorting

Showroomkorting

Zie je jouw ideale stoel of bank, maar is het net boven jouw budget? Bedenk dan of de aanschaf nog even kan wachten. Vaak komt het showroommodel na een tijdje ook in de verkoop te staan. Je krijgt dan mogelijk 45% korting op het showroommodel!