Acties

Kom safe shoppen bij Jansen

Privé shoppen bij Jansen

In deze bijzondere tijd staat Jansen Totaal Wonen ook voor jou klaar. Wij volgende de RIVM richtlijnen en houden extra rekening met hygiëne door extra schoonmaak en voorzorgsmaatregelen in onze winkel en bij ons personeel.

Om een stapje extra te doen, bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met verkoopadviseurs van onze diverse afdelingen. Zo weet je zeker dat jouw tijd in onze showroom efficiënt en zo optimaal mogelijk besteed wordt.

eastborn - voordeelweken bij jansen totaal wonen

Eastborn €300 setvoordeel

Ontvang €300 setvoordeel bij aanschaf van een complete Eastborn boxspringset bestaande uit 2 Eastborn boxsprings (incl. poten), een hoofdbord uit de vernieuwde Eastborn collectie, gecombineerd met 2 Eastborn matrassen (of 1 matras) eventueel in combinatie met een topdek. Wellicht ten overvloede, maar de Eastborn modellen uit de uitlopende Eastborn collectie, Plain, Sixty en Energy zijn uitgesloten van deze actie.

Wonderland W2 Continental

W2 Continental van € 3.049 nu vanaf € 2.499,-

W2 Continental nu met ruimere keuze!

De mogelijkheden van dit model zijn aangepast. Er zijn vanaf nu meer kleuren, hoofdborden en keuze in pootjes. Koop jij een W2 Continental als complete set met Premium Hyperflex topper, houten pootjes 13 cm i.c.m. support legs, een W200 of W400 hoofdbord, in de kleur Shadow, Raven, Air, Rain, Terra, Forest, Lagoon, River of Rock met een afmeting van 160x200, 180x200 of 180x210 cm? Dan kost deze nu niet € 3.049 maar € 2.499,-
Kom langs voor een voor jou passend slaapadvies.

*  Actie is geldig t/m 30 september | Actie is alleen in de winkel geldig | Niet geldig i.c.m. andere acties

Wonderland 20% korting

20% voordeel op de gehele collectie

Goed en gezond slapen, nu nog belangrijker dan ooit... En precies om deze reden geeft Wonderland 20% voordeel op de hele collectie. Dat betekent 20% korting op zowel losse producten als complete sets. Kom langs in onze showroom en shop veilig en vertrouwd jouw Wonderland bed.

*  Actie is geldig t/m 30 september | Actie is alleen in de winkel geldig | Niet geldig i.c.m. andere acties