Acties

Actie Auping

Warme Winterweken bij Auping

Het zijn de Warme Winterweken van Auping. Daarom hebben we nu extra veel wintervoordeel op al onze matrassen van Auping. Dan kan jij deze winter lekker lang in bed blijven liggen.

Matrassen tot €500,- voordeel
Winterdeal: Essential bed vanaf €2.955,- €2.555,-
Winterdeal: Original boxspring vanaf €2.495,- €2.095,-

* Geldig t/m 2 februari. Alleen geldig in onze showroom.

Sale Rivièra Maison

Sale bij Rivièra Maison

Vanaf 2e kerstdag start de SALE bij Rivièra Maison! Zo zijn de artikelen uit de najaarscollectie flink afgeprijsd en kun jij jouw huis helemaal in Rivièra Maison-stijl aankleden in 2020.

*  Alleen geldig in onze showroom.

JaxxChoice actie

50% korting op All in house

Wil jij extra lang genieten van jouw nieuwe bank? Dat weten wij als geen ander! Je profiteert nu bij aankoop van een JaxxChoice bank van 50% korting op onze All in house zekerheidsgarantie.

* Geldig t/m 31 januari 2020. Alleen geldig in onze showroom.

Wonderland actie

20% voordeel bij Wonderland

Het is Winter Sale bij Wonderland! Zo ontvang je 20% voordeel op de hele collectie. Van complete boxspringsets tot losse producten.

* Geldig t/m 2 februari 2020. Alleen geldig in onze showroom.

Express delivery

Express delivery Celino

We hebben onze favoriete meubels voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken. 

Meubel meeneemservice

meubelinruil

 Wanneer de nieuwe meubels bezorgd worden, kunt u de oude meubels meegeven aan de vervoerder. De oude meubels worden gerecycled. Zo weet je zeker dat de meubels goed terecht komen!

Showroomkorting

Showroomkorting

Zie je jouw ideale stoel of bank, maar is het net boven jouw budget? Bedenk dan of de aanschaf nog even kan wachten. Vaak komt het showroommodel na een tijdje ook in de verkoop te staan. Je krijgt dan mogelijk 45% korting op het showroommodel!