Acties

click en collect bij Jansen Totaal Wonen

Click & Collect: gratis ophalen op afspraak

Het is weer mogelijk om jouw bestelling bij ons af te halen door middel van click en collect. Heb je vragen over het afhalen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om jou op afstand te helpen. Klik op de button voor de click & collect voorwaarden of bekijk de video met instructies.

Hoe het werkt? Klik op onderstaande button en bekijk de voorwaarden.

JTW mobiele showroom bij Jansen Totaal Wonen

JTW mobiele showroom: we komen naar je toe!

Wil jij graag hulp bij het inrichten van jouw interieur, het uitzoeken van een slaapcomfort of het samenstellen van een nieuwe keuken? Onze verkoopadviseurs helpen jou graag verder aan huis! Wij laden je gewenste meubels in en komen naar jou toe. Vergelijk direct de juiste (stof)Stalen in jouw interieur, ervaar jouw favoriete meubel van dichtbij en ontvang advies van onze adviseurs. Op deze manier kunnen wij onze Jansen Totaal Wonen service bieden, maar dan bij jou aan huis.  Maak via onderstaande button een afspraak en bekijk alvast de video met instructies.

online interieuradvies bij Jansen Totaal Wonen

Ontvang online Interieuradvies

In deze bijzondere tijd staat Jansen Totaal Wonen ook voor jou klaar, onder andere met online interieuradvies. Dat is interieuradvies van onze experts, terwijl je zelf de deur niet uit hoeft. Maak een afspraak via onderstaande button en bekijk hoe ook jij online interieuradvies kunt ontvangen! Bekijk ook alvast de video met instructies.

Advies op afstand bij Jansen Totaal Wonen

Maak een persoonlijke afspraak

In deze bijzondere tijd staat Jansen Totaal Wonen ook voor jou klaar. Wij volgen de RIVM richtlijnen en zijn op dit moment niet fysiek open. Wil jij toch graag hulp bij het inrichten van jouw interieur, het uitzoeken van een slaapcomfort of het samenstellen van een nieuwe keuken? Onze verkoopadviseurs helpen jou graag vanaf een afstand. Voor meer informatie, klik op onderstaande button en bekijk de video met instructies.

eastborn - voordeelweken bij jansen totaal wonen

Eastborn €300 setvoordeel

Ontvang €300 setvoordeel bij aanschaf van een complete Eastborn boxspringset bestaande uit 2 Eastborn boxsprings (incl. poten), een hoofdbord uit de vernieuwde Eastborn collectie, gecombineerd met 2 Eastborn matrassen (of 1 matras) eventueel in combinatie met een topdek. Wellicht ten overvloede, maar de Eastborn modellen uit de uitlopende Eastborn collectie, Plain, Sixty en Energy zijn uitgesloten van deze actie.

Peeze koffie bij jansen totaal wonen

Peeze koffie x Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen & Peeze koffie gaan samenwerken! Dat betekent dat je vanaf nu Peeze koffie kunt drinken tijdens het woonwinkelen. Naast dat Peeze écht goede koffie produceert, is het ook nog eens klimaatpositief en afvalvrij. Ze geloven namelijk in een eerlijke, duurzame productie van koffie. En dat proef je!
Zo draagt Jansen Totaal Wonen een steentje bij aan een eerlijke, schone koffieproductie.
Auping warme winter weken bij jansen totaal wonen

Auping: de warme winterweken

Wintervoordeel op alle Auping matrassen. Bestel jouw nieuwe matras gemakkelijk en snel in de webshop en ontdek jouw wintervoordeel.

*geldig  t/m 18 maart

Goede voornemens beginnen met goed slapen.

Ontvang nu 25% korting op alle matrassen, de Active Pillow en de Pillow You.

*geldig t/m 28 februari 2021