Acties

Kom safe shoppen bij Jansen

Privé shoppen bij Jansen

In deze bijzondere tijd staat Jansen Totaal Wonen ook voor jou klaar. Wij volgende de RIVM richtlijnen en houden extra rekening met hygiëne door extra schoonmaak en voorzorgsmaatregelen in onze winkel en bij ons personeel.

Om een stapje extra te doen, bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met verkoopadviseurs van onze diverse afdelingen. Zo weet je zeker dat jouw tijd in onze showroom efficiënt en zo optimaal mogelijk besteed wordt.

eastborn - voordeelweken bij jansen totaal wonen

Eastborn €300 setvoordeel

Ontvang €300 setvoordeel bij aanschaf van een complete Eastborn boxspringset bestaande uit 2 Eastborn boxsprings (incl. poten), een hoofdbord uit de vernieuwde Eastborn collectie, gecombineerd met 2 Eastborn matrassen (of 1 matras) eventueel in combinatie met een topdek. Wellicht ten overvloede, maar de Eastborn modellen uit de uitlopende Eastborn collectie, Plain, Sixty en Energy zijn uitgesloten van deze actie.

Mline najaarskorting bij Jansen Totaal Wonen

Mline najaarskorting

Najaarskorting: Geniet nu van 25% korting op alle matrassen en haal meer uit je dag.

*geldig t/m 20 december 2020

Mline black friday bij Jansen Totaal Wonen

Mline Black Friday actie

Slow motion Xtra matras: nu 1+1 gratis! Voor iedereen die Xtra veel uit de dag haalt.

*geldig t/m 30 november 2020

Profijt meubel bij Jansen Totaal Wonen

Profijt Meubel: tot 20% korting

Profiteer de hele week tot 20% korting op woonaccessoires: sierkussens, karpetten, verlichting, kapstokken, wanddecoratie (m.u.v. onderhoudsartikelen)

*geldig t/m 30 november 2020