15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keuken-stijlen

Schuller Matera keukenRotpunkt-Zerox-MA-Midnight-BlueZerox-KQ-Italian-Walnut-Fenix-Beige-Arizona
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Met uiteenlopende smaken komen ook diverse keukenstijlen tot leven. Personaliseer jouw culinaire ruimte met een keukenstijl die perfect past bij jouw unieke voorkeuren.

Ervaar moderne elegantie met rechte lijnen en een minimalistisch design. Kies voor een greeploze keuken voor een strakke uitstraling en eigentijds comfort. Laat je betoveren door de harmonie van Japandi-stijl, waarin subtiel Scandinavisch en rustiek Japans design samenkomen. Breng natuurlijke warmte in je huis met onze houten keukens, variërend van klassiek tot industrieel. Voor een vleugje luxe bieden we exclusieve keukens met hoogwaardige afwerkingen en verfijnde details, waardoor je keuken een opvallend element in je woning wordt.

Kies de keukenstijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en bij jouw behoeften past. Onze deskundige keukenexperts denken graag mee over de perfecte stijl en indeling van jouw nieuwe keuken.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens