15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Oblique Boxspring

Oblique-Lichtgrijs-151-eastbornOblique-Lichtgrijs-157-eastbornOblique-Lichtgrijs-168-eastborn

Eastborn Oblique Boxspring

Ga je voor een bed van kwaliteit dan ga je voor de Eastborn Oblique boxspring. Met deze sobere boxspring creëer je een oase van rust in jouw slaapkamer.

Oblique-Lichtgrijs-151-eastborn

Een boxspring waarbij eenvoud centraal staat

Maak kennis met de Eastborn Oblique: zijn eenvoud zorgt ervoor dat deze boxspring moeiteloos in elke slaapkamer past. De Oblique staat bekend om zijn rustgevende design dat zorgt voor een ontspannen sfeer in jouw slaapkamer. Heb je specifieke voorkeuren voor de poten of stof? Of ben je op zoek naar een ander hoofdbord? Geen zorgen! Deze boxspring is volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo biedt de Eastborn Oblique een uitzonderlijke mate van comfort.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Oblique? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst