Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Persoonlijk keukenadvies

J shape

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken. Wil je eerst meer informatie over persoonlijk advies van deskundige keukenexperts? Klik dan hier.

Velen gingen je voor

7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij JTW en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt en kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
9 / 10

Anoniem

Goede communicatie en kwaliteitskeukens. Er werd ruim de tijd genomen om tot de juiste keuze te komen.
10 / 10

Van den Brink

Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht Vandaag na 6 jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v.m. andere woning. Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die Rens voor ons op papier heeft getekend Top Rens👍 Vriendelijk groet, van den Brink.
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens, fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!