15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Plum Boxspring

Plum-Standaard-050-EastbornPlum-Standaard-051-eastbornPlum-Standaard-062-eastborn

Eastborn Plum Boxspring

Met de Eastborn Plum boxspring waan je jezelf in een wereld vol stijl en warmte. Pas de boxspring volledig naar jouw wensen. Kies de matras en topper die bij jou passen.

Plum-Standaard-Voetbord-Piping-102-eastborn

Een knusse boxspring die warmte uitstraalt

Een boxspring die warmte en stijl uitstraalt, dat is de Eastborn Plum. Het speelse design van de Plum onderscheidt hem van alle andere boxsprings. Of je nu andere poten of stof wenst, of op zoek bent naar een alternatief hoofd- of voetbord, bij de Plum boxspring is alles mogelijk! Bovendien biedt hij een uitzonderlijk comfortniveau. De Eastborn Plum brengt een knusse en speelse sfeer in je slaapkamer met zijn licht gebogen hoeken. Het prachtige hoofdbord voegt een gevoel van warmte en comfort toe aan iedere slaapkamer. Met de Plum wordt jouw slaapkamer de ultieme plek waar stijl en gezelligheid samenkomen.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Plum? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst