15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Keuken 3D ontwerp

Klantenservice

J shape
Persoonlijke benadering
Volledige ontzorging
Nadruk op vakkundigheid

Klantenservice

Kwaliteit en service staan bij JTW keukens hoog in het vaandel. Het orderproces is optimaal ingericht, waardoor je een unieke kwaliteit kan verwachten. Deze kwaliteit begint bij de deskundige adviseurs. Door jarenlange ervaring kunnen klantwensen omgezet worden tot droomkeukens. Met de innovatieve ‘keukencreator’ komt jouw droomkeuken al bij de advisering door een 3D-ontwerp tot leven!

Door het optimale orderproces en het 1-2-3 montageplan wordt 100% kwaliteit en tevredenheid gegarandeerd! Zo wordt na het ontwerpen van de droomkeuken in de winkel, bij jou thuis gekeken of de keuken inderdaad geschikt is voor de ruimte. Het droomontwerp past! Wat nu? De volledige order wordt besteld na een nauwkeurige controle op technische haalbaarheid door de ervaren keukenafdeling. Alle orders worden individueel met de betrouwbare leveranciers besproken. De onderdelen worden geproduceerd waarna ze bij binnenkomst in het magazijn nogmaals uitvoerig worden gecontroleerd op juistheid.

Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan biedt JTW keukens jou een unieke garantie. Op alle overeenkomsten zijn de CBW-erkende voorwaarden van toepassing, die vele voordelen en zekerheden bieden. Daarnaast wordt een uitmuntende aanvullende garantie geboden op alle producten! Of jouw keuken nu 2 of 20 jaar geleden is geleverd en of het nu gaat om een aankoop van 10 euro of meer dan 10.000 euro; jij krijgt de aandacht die je als klant verdient! 

Met deze unieke benadering staat JTW keukens voor:

  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid
  • Nadruk op vakkundigheid

“Door de relatief kleine omvang van ons familiebedrijf zijn we nauw betrokken bij iedere klant en voelen we ons verantwoordelijk voor ieder product dat we uitleveren.”

JTW keukens

Toch een klacht melden?

Mocht je onverhoopt toch iets willen melden, mail dan je klacht naar montage@jansentotaalwonen.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

“Iedere klacht is een kans om jezelf te onderscheiden en je proces te verbeteren!”

Stijn van Dalen, orderverwerking JTW keukens