15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keuken- indelingen

next-125-NX870-mokkabruinNext125 NX660 Eiken elegant natuurSchuller Siena zandgrijsSchuller Matera keukenRotpunkt-Zerox-HPL-XT---Beach-Grey---New-Forest-OakRotpunkt-Zerox-MA-Midnight-Blue
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Iedere keuken heeft weer een eigen, perfecte indeling. Uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. De mogelijkheden wat betreft keukenopstellingen zijn eindeloos, elk met hun eigen voordelen.

Een keuken met kookeiland biedt extra werkruimte en is ideaal voor gezellig tafelen met vrienden en familie. Met een hoekkeuken creëer je een open uitstraling, terwijl U-keukens de beschikbare ruimte optimaal benutten. Heb je een kleine keuken? Dan is het essentieel om slimme opbergoplossingen te integreren en te kiezen voor een compacte indeling, zoals een parallel keuken.

Laat je inspireren en ontwerp de ideale keukenindeling die niet alleen praktisch is, maar ook naadloos aansluit op jouw unieke stijl en behoeften. Onze deskundige keukenexperts denken tijdens een persoonlijk advies graag mee over de perfecte keukenopstelling van jouw nieuwe keuken.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst