Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Onze adviseurs

Samen op zoek naar uw droomkeuken

Teamfoto keukens jansen totaal wonen

Bij Jansen Totaal Wonen werken professionele keukenexperts die maar één doel voor ogen hebben: samen met u op zoek gaan naar dé perfecte keuken.
Zij weten als geen ander dat een keuken heel persoonlijk is en niet zomaar een ruimte in huis is. Het is de plek om samen te komen, de dag te beginnen én af te sluiten, te kletsen en te genieten van heerlijk eten. Niet voor niets is de keuken bij velen de meest favoriete plek in huis. Dan wilt u natuurlijk wel dat deze plek helemaal naar wens is.

Elke dag staan onze adviseurs klaar om u te helpen uw wensen te vertalen naar een advies met een 3D ontwerp op maat. Uiteraard geheel binnen het beschikbare budget. Wilt u ook een 3D voorproefje van uw droomkeuken? Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak met onze experts.

Bas

“Het kopen van een keuken is een grote beslissing. Een eerlijk advies en een eerlijke prijs zijn daarom heel belangrijk. Een klant moet zich op zijn gemak voelen om het gehele proces van A tot Z te begrijpen en mee te maken.”

Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen

Emiel

“De keuken is het hart van het huis. Hier komt iedereen samen. Daarom is het belangrijk om een keuken samen te stellen mét de klant om zo alle wensen te kunnen verwerken.”

Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen

Antoine

“Klanten willen niet praten met verkopers, wel met goede adviseurs. Daar staan wij voor.”

Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen

Stefan

‘’De tijd nemen voor klanten om samen met hen een droomkeuken samen te stellen. Dat is het mooiste van keukenadviseur zijn’’

Afbeelding voor Stefan

Velen gingen je voor

7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij JTW en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt en kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
9 / 10

Anoniem

Goede communicatie en kwaliteitskeukens. Er werd ruim de tijd genomen om tot de juiste keuze te komen.
10 / 10

Van den Brink

Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht Vandaag na 6 jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v.m. andere woning. Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die Rens voor ons op papier heeft getekend Top Rens👍 Vriendelijk groet, van den Brink.
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens, fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!

Advies over een keuken?

Advies over een keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder