15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze adviseurs

Samen op zoek naar jouw droomkeuken

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Bij Jansen Totaal Wonen werken professionele keukenexperts die maar één doel voor ogen hebben: samen met jou op zoek naar de perfecte keuken. Zij weten als geen ander dat een keuken heel persoonlijk is. Het is de plek om samen te komen, de dag te beginnen én af te sluiten. Niet voor niets is de keuken bij velen de favoriete ruimte in huis. Dan wil je natuurlijk wel dat deze plek helemaal naar wens is.

Het adviseren van klanten in de zoektocht naar een nieuwe keuken blijft altijd uitdagend. Er is niet éénzelfde advies voor iedereen. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken!

Welk materiaal moet ik kiezen? Hoe hoog moet het werkblad komen? Welke opstelling past het best in de ruimte? Hoe kunnen we onze ruimte zo efficiënt mogelijk benutten? Onze keukenadviseurs geven je graag antwoord op al deze vragen!

Bas

“Het kopen van een keuken is een grote beslissing. Een eerlijk advies en een eerlijke prijs zijn daarom heel belangrijk. Een klant moet zich op zijn gemak voelen om het gehele proces van A tot Z te begrijpen en mee te maken.”

Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen

Emiel

“De keuken is het hart van het huis. Hier komt iedereen samen. Daarom is het belangrijk om een keuken samen te stellen mét de klant om zo alle wensen te kunnen verwerken.”

keukenadviseur jansen totaal wonen

Antoine

“Klanten willen niet praten met verkopers, wel met goede adviseurs. Daar staan wij voor.”

De favoriete keuken van Antoine

Stefan

‘’De tijd nemen voor klanten om samen met hen een droomkeuken samen te stellen. Dat is het mooiste van keukenadviseur zijn’’

stefan keukenadviseur jansen totaal wonen

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens