15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Gentle Boxspring

Gentle-183_met-blokpoot-eastbornGentle-188_met-blokpoot-eastbornGentle-195_met-blokpoot-eastborn

Eastborn Gentle Boxspring

Ga je voor een bed van kwaliteit dan ga je voor de Eastborn Gentle boxspring. Met deze boxspring ontwaak je iedere ochtend in luxe. Creëer een optimale nachtrust door je boxspring aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Kies de hardheid van het matras en de topper die bij jouw lichaam past.

Gentle-183_met-blokpoot-eastborn

Een boxspring met een chique touch

De Eastborn Gentle is een verfijnde boxspring die jouw slaapkamer transformeert tot een ware hotelkamer. De Gentle beschikt over een zacht hoofdbord waar je comfortabel tegenaan kunt leunen. Deze boxspring straalt luxe en comfort uit, waardoor een rustgevende sfeer in jouw slaapkamer wordt gecreëerd. Zo kan je met de Gentle boxspring de dagelijkse stress van je af laten glijden en elke ochtend koninklijk ontwaken.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Gentle? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst