15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Leeds Boxspring

Pullman Express Leeds boxspringPullman-Leeds-107
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Pullman Express Leeds staat voor eenvoud. Deze boxspring is niet uitgerust met overbodige franjes, maar zorgt simpelweg voor het allerbelangrijkste: een goede nachtrust. Het design is tijdloos en heeft een nuchter karakter. Het strakke hoofdbord Leeds heeft ongeveer een hoogte van 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de boxspring zelf.

Jouw eigen Pullman Leeds

De Pullman Leeds boxspring staat bekend om zijn sobere design, waarbij de nadruk ligt op comfort boven alles. Je stelt de boxspring helemaal zelf samen.

Express-Leeds-103

Jouw Pullman boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Pullman boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst