15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Orlando Boxspring

Pullman-Orlando-208Pullman-Orlando-232Pullman-Orlando-231

Pullman Orlando Boxspring

Met de moderne Pullman Orlando boxspring ervaar je luxe in een romantisch jasje. Zo komt jouw lichaam pas echt tot rust. Je stelt de boxspring helemaal naar eigen wens samen.

Pullman-Orlando-232_1

Geniet van romantisch comfort

In een romantische slaapkamer voelt de knusse Orlando boxspring zich helemaal thuis. Dit elegante bed van Pullman kenmerkt zich door een horizontale lijn in het hoofdbord en straalt een kalmerende zachtheid uit. De Orlando boxspring bestaat uit vaste Silverline boxsprings, comfortabele Silverline Premier matrassen en het kenmerkende hoofdbord Orlando.

Met een hoogte van ongeveer 118 cm, een dikte van ongeveer 13 cm en een extra breedte van 12 cm aan beide zijden van het bestelde bed, voegt het hoofdbord Orlando een vleugje ruimtelijkheid toe aan de slaapkamer.

Een boxspring van Pullman bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Pullman kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Pullman. Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Orlando? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst