15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Orlando Boxspring

Pullman-Orlando-208Pullman-Orlando-232Pullman-Orlando-231
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

In een romantische slaapkamer voelt de knusse Orlando boxspring zich helemaal thuis. Dit elegante bed van Pullman kenmerkt zich door een horizontale lijn in het hoofdbord en straalt een kalmerende zachtheid uit. De Orlando boxspring bestaat uit vaste Silverline boxsprings, comfortabele Silverline Premier matrassen en het kenmerkende hoofdbord Orlando. Met een hoogte van ongeveer 118 cm, een dikte van ongeveer 13 cm en een extra breedte van 12 cm aan beide zijden van het bestelde bed, voegt het hoofdbord Orlando een vleugje ruimtelijkheid toe aan de slaapkamer.

Pullman Orlando Boxspring

Met de moderne Pullman Orlando boxspring ervaar je luxe in een romantisch jasje. Zo komt jouw lichaam pas echt tot rust. Je stelt de boxspring helemaal naar eigen wens samen.

Pullman-Orlando-232_1

Jouw Pullman boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Pullman boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst