15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Original Boxspring

Auping Original boxspringAuping Original boxspringAuping Original boxspringAuping Original boxspring

De Original boxspring van Auping wordt gekenmerkt door het tijdloze ontwerp met aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten zijn strategisch geplaatst, waardoor het bed lijkt te zweven in de slaapkamer. Dankzij de combinatie van een sterke spiraalbodem, pocketveren en matras biedt deze boxspring optimale ondersteuning en ventilatie, waardoor je met Original geniet van een heerlijke nachtrust.

Tot 500,- voordeel

Stel jouw Auping Original boxspring volledig naar wens samen en profiteer nu van tot 500,- euro winkelvoordeel.

Auping Original boxspring actie

Jouw eigen Auping Original

Met de keuze uit maar liefst 95 verschillende stoffen past de Original boxspring in iedere slaapkamer. De hoofd- en voetborden worden met de hand gestoffeerd in Deventer. De Original boxspring biedt de keuze uit acht hoofdborden en één voetbord, waardoor je het bed volledig kunt aanpassen op jouw persoonlijke stijl.

Auping Original boxspring

Meer weten over de Original? Kom langs!

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst