15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze keuken- showroom

Maak alvast een virtuele tour.

Keukenshowroom Huissen persoonlijk keukenadvies

Keukenshowroom in Huissen

Welkom in onze ruime keukenshowroom in Huissen! Ontdek onze prachtige keukens alvast digitaal en maak vrijblijvend een afspraak om ze persoonlijk te ervaren. Van houten keukens tot industriële keukens en van luxe tot tijdloos: voor iedere keukenstijl een passende keuken op maat. Met merken als Rotpunkt, Schüller, next125, Miele, Siemens, Bora en Quooker stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen.

Meer dan 30 keukens van topmerken
Mogelijkheid om apparatuur live te testen
Ruime keuze aan keukenbladen, frontjes & grepen

Een greep uit onze collectie keukens

In onze keukenshowroom vind je een divers assortiment met unieke keukenopstellingen en een breed scala aan werkblad materialen. Van marmer tot graniet en van keramiek tot composiet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Personaliseer je keuken verder door het kiezen van je favoriete achterwandbekleding. Zo creëer je jouw ultieme droomkeuken op maat.

Nieuw: Schüller Matera

Nieuw te bewonderen in onze showroom is de prachtige Schüller Matera keuken in een stijlvolle combinatie van levendig, mat oriëntrood en licht Skagen eiken imitatie. Deze keuken met kookeiland is uitgerust met innovatieve apparatuur van hoogwaardige merken.

Showroomkeuken Schüller Matera

Voor iedereen een passende keuken

Omdat geen portemonnee en smaak hetzelfde zijn, vind je in de keukenshowroom van Jansen Totaal Wonen wanden vol met verschillende keukenbladen, frontjes en grepen per keukenmerk. Er is zelfs een speciaal eiland voor onze Quooker kranen. Creëer met behulp van een persoonlijk moodboard jouw toekomstige keuken, binnen jouw budget en passend bij jouw woonstijl.

Test onze keukenapparatuur

Ontdek het gemak van luxe keukenapparatuur in de keukenshowroom van Jansen Totaal Wonen. Kom langs en vind de perfecte apparatuur voor jouw droomkeuken. Ervaar ultiem kookplezier met onze hoogwaardige selectie.

Keukenapparatuur - Uitproberen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Vind je het lastig om te bedenken waar je allemaal op moet letten bij het samenstellen van je nieuwe keuken? Geen zorgen! Wij begeleiden je gedurende het hele traject en bieden een vrijblijvend 3D ontwerp tijdens ons adviesgesprek, zodat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

3D keuken ontwerp

Onze openingstijden

Ma13.00 – 17.30
Di – Za10.00 – 17.30
Zo12:00 – 17:30
De favoriete keuken van Antoine

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.