Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Bedbodems

Auping Bedbodems

Slapen zorgt voor ontspanning voor lichaam en geest. Om uitgerust wakker te worden is het van belang om over een goede ondersteuning te beschikken. Een goede bedbodem heeft een grote impact hierop. Het aantal latten waaruit de lattenbodem is opgebouwd draagt bij aan dit comfort. Wist je bijvoorbeeld dat een lattenbodem met 42 latten meer ondersteuning biedt dan een lattenbodem met 28 latten.

Logo van Logo van Avek bij Jansen Totaal WonenLogo van Comfort SuiteMline

Velen gingen je voor

9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen .Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Abels

Zeer correct geholpen. personeel denkt echt met je mee, geen standaard verkooppraatje.
8 / 10

Aberson

Goede telefonische communicatie. Snelle levering. Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel dat mijn bestelling leverde!
10 / 10

Kovac

Prima goede voorlichting en duidelijke uitleg keurige levering. In een woord; niets op aan te merken.
8 / 10

Brein

Netjes te woord gestaan en geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over de producten die wij gekocht hebben.

Advies over bedbodems?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor diverse bedbodems? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten bedbodems

Er bestaan verschillende typen lattenbodems. Zo zijn er bijvoorbeeld vlakke en elektrisch verstelbare lattenbodems. Een vlakke lattenbodem is een solide ondergrond dat voor elk type matras te gebruiken is. Een elektrisch verstelbare lattenbodem wordt vaak in combinatie met metalen bedden geadviseerd. Deze elektrische bedbodems kun je gemakkelijk zo instellen dat je ook comfortabel kunt zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen of televisie te kijken. Ben jij op zoek naar een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem? Kom dan langs bij Jansen Totaal Wonen en laat je adviseren door onze experts!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst