15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Bedbodems

Auping Bedbodems

Slapen zorgt voor ontspanning voor lichaam en geest. Om uitgerust wakker te worden is het van belang om over een goede ondersteuning te beschikken. Een goede bedbodem heeft een grote impact hierop. Het aantal latten waaruit de lattenbodem is opgebouwd draagt bij aan dit comfort. Wist je bijvoorbeeld dat een lattenbodem met 42 latten meer ondersteuning biedt dan een lattenbodem met 28 latten?

10 / 10

Hans

Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig (en hartelijk!) geholpen door Marjo.
9 / 10

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van onze nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.
9 / 10

van Aalten

Verkoper uiterst vriendelijk en levering goed geregeld.
10 / 10

Ras

Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen.
8 / 10

Koenders

Meedenken en service goed.
9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Hennie van Huet

Klantvriendelijk. Goed advies.

Advies over bedbodems?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor diverse bedbodems? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten bedbodems

Er bestaan verschillende typen lattenbodems. Zo zijn er bijvoorbeeld vlakke en elektrisch verstelbare lattenbodems. Een vlakke lattenbodem is een solide ondergrond dat voor elk type matras te gebruiken is. Een elektrisch verstelbare lattenbodem wordt vaak in combinatie met metalen bedden geadviseerd. Deze elektrische bedbodems kun je gemakkelijk zo instellen dat je ook comfortabel kunt zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen of televisie te kijken. Ben jij op zoek naar een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem? Kom dan langs bij Jansen Totaal Wonen en laat je adviseren door onze experts!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst