15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keuken kleuren

Schuller Matera keukenRotpunkt-Zerox-MA-Midnight-Bluenext-125-NX870-mokkabruinRotpunkt-Zerox-HPL-XT---Beach-Grey---New-Forest-OakRotpunkt-Smala-SC-Velvet-Green
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Iedere kleur geeft jouw keuken een compleet andere uitstraling. Daarom is het belangrijk om een kleur te kiezen die past bij jouw wensen. Houd hierbij rekening met de grootte van de ruimte, de hoeveelheid natuurlijk licht en je persoonlijke voorkeuren.

Neutrale kleuren zoals een keuken in wit, beige of grijs zijn populaire keuzes, omdat ze een gevoel van ruimte en helderheid creëren. Aan de andere kant kunnen warme kleuren zoals rood, groen en blauw een levendige en energieke sfeer toevoegen. Tevens zijn gedurfde kleuren helemaal in volgens de nieuwste keukentrends.

Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken op maat in iedere gewenste kleur. Wij ontzorgen je volledig, van ontwerp tot montage.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens