Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Onze keukenadviseurs helpen je verder

Kwaliteit en service

J shape
15.000m² woonplezier
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken.

Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts

Onze keukenexperts staan iedere dag klaar om jou van advies te voorzien. Met hun expertise kunnen zij samen met jou de perfecte keuken ontwerpen. Onze keukenexperts gaan samen met jou in gesprek om zo wensen in kaart te brengen. Tijdens het ontwerpen van de keuken worden er vragen aan jou gesteld om zeker te weten dat jouw ideale keuken ontworpen wordt.

Afbeelding voor Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts

Ruime keuze uit de beste merken

Om jouw wensen te kunnen vervullen is het belangrijk dat je kunt kiezen uit verschillende merken. Onze collectie is daarom zeer ruim en bestaat alleen uit de beste merken die net zoals wij staan voor kwaliteit. Met hoogstaande merken als Next125 en Schüller kunnen onze keukenexperts een keuken ontwerpen die aan al jouw wensen voldoet. Door het grote aanbod in apparatuur van diverse merken kunnen wij voor iedereen een ideale keuken ontwerpen.

Industriële keukens bij Jansen Totaal Wonen