15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Onze keukenadviseurs helpen je verder

Al ruim 50 jaar dé keukenexpert

J shape
Showroom met meer dan 25 keukens
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al ruim 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken.

Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts

Onze keukenexperts staan iedere dag klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw droomkeuken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste trends, nieuwste technieken en uiteraard oplossingen die bij jou passen. Vraag gratis een adviesgesprek aan met een van onze experts. Onder het genot van een drankje en hapje kom je erachter welke kleuren, stijlen en vormen in jouw nieuwe keuken thuishoren. Dit werken wij uit in een 3D tekening zodat je jouw wensen beeldend gaat terugzien.

Afbeelding voor Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts

Ruime keuze uit de beste merken

Om jouw wensen te kunnen vervullen is het belangrijk dat je kunt kiezen uit verschillende merken. Onze collectie is daarom zeer ruim en bestaat alleen uit de beste merken die net zoals wij staan voor kwaliteit. Met hoogstaande merken als Next125 en Schüller kunnen onze keukenexperts een keuken ontwerpen die aan al jouw wensen voldoet. Door het grote aanbod in apparatuur van diverse merken kunnen wij voor iedereen een ideale keuken ontwerpen.

Next125 NX505 Jaguargroen Satijn