15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Banner keukenadvies afspraak maken

Al ruim 50 jaar dé keukenexpert

J shape
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Bij Jansen Totaal Wonen zijn we al ruim 50 jaar expert op het gebied van keukens. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Met een ruime collectie hoogwaardige keukens en keukenapparatuur, persoonlijk advies door deskundige keukenadviseurs en een uitmuntende service, zorgen wij dat jouw wensen waarmaken.

Kom langs in onze keukenshowroom

Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke keukenopstellingen en werkbladmaterialen in onze luxe keukenshowroom. We bieden niet alleen marmer, graniet, keramiek en composiet, maar ook talloze andere mogelijkheden. Je reis naar jouw op maat gemaakte droomkeuken begint bij ons. Benieuwd? Bezoek nu onze keukenshowroom!

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Jouw droomkeuken op maat

Bij Jansen Totaal Wonen helpen we je graag bij het samenstellen van jouw keuken op maat. Onze keukenadviseurs gaan samen met jou aan de slag en ontwerpen je droomkeuken in de gewenste kleuren, materialen, opstelling en met de gewenste keukenapparatuur en functionaliteiten. Het gehele proces zorgeloos doorlopen? Met ons ‘1-2-3 Montageplan’ word je ontzorgd van advies tot montage!

Keuken op maat

Keukens van klanten

Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Wij helpen, al meer dan 50 jaar, met het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken van A tot Z. Van het 3D ontwerp tot aan de montage. Neem een kijkje in de keuken bij onze klanten die jou voorgingen!

Keukens van klanten

Eigen montagedienst

We hoeven niet meer te vertellen hoe hoog kwaliteit & service bij ons in het vaandel staan! Om dit te garanderen werken we al tientallen jaren met onze eigen montagedienst. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en ben jij verzekerd van vakmanschap en deskundigheid.

Montage Jansen Totaal Wonen

Klantenservice

Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan biedt Jansen Totaal Wonen Keukens jou een unieke garantie. Op alle overeenkomsten zijn de CBW-erkende voorwaarden van toepassing, die vele voordelen en zekerheden bieden. Daarnaast wordt een uitmuntende aanvullende garantie geboden op alle producten! Of jouw keuken nu 2 of 20 jaar geleden is geleverd en of het nu gaat om een aankoop van 10 euro of meer dan 10.000 euro; jij krijgt de aandacht die je als klant verdient!

Stefan klantenservice keukens

Onze keukenadviseurs

Bij Jansen Totaal Wonen werken professionele keukenexperts die maar één doel voor ogen hebben: samen met jou op zoek naar de perfecte keuken. Zij weten als geen ander dat een keuken heel persoonlijk is. Het is de plek om samen te komen, de dag te beginnen én af te sluiten. Niet voor niets is de keuken bij velen de favoriete ruimte in huis. Dan wil je natuurlijk wel dat deze plek helemaal naar wens is.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen