15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Wonen

Prettig wonen in iedere stijl

Jansen Totaal Wonen
15.000 m2 wooninspiratie
Ruime keuze uit hoogwaardige merken
Persoonlijk advies van deskundige woonexperts
XOOON bij Jansen Totaal Woneninhouse Jansen Totaal WonenBaenks jansen totaal wonenhouse of dutchz huissenTrendhopper Huissenhimolla logo

Bezoek Jansen Totaal Wonen Huissen

Kom langs bij woonwinkel Jansen Totaal Wonen in Huissen. Ontdek op ruim 15.000 m2 alles voor een fijn thuis op het gebied van wonen, slapen en keukens. Met hoogwaardige merken als INHOUSE, XOOON, JaxxChoice, Trendhopper, Baenks & meer.

Afbeelding voor Bezoek Jansen Totaal Wonen Huissen

Binnenkort ook in Duiven!

Vanaf september 2024 openen wij ook de deuren aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven. Met ruim 6.500 m2 wooninspiratie van IN.HOUSE, XOOON, Baenks, Pronto Wonen, JaxxChoice, Keukendepot en JTW Keukens helpen we jou op weg naar je droominterieur! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Vacatures Duiven

Inspirerend. Persoonlijk.

Jansen Totaal Wonen heeft een groot aanbod wooninspiratie in diverse woonstijlen zodat jij gegarandeerd slaagt. Maak jouw woonwensen werkelijkheid. Onze deskundige adviseurs helpen je graag. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Huissen.

  • Ruime keuze uit de beste merken
  • Persoonlijk advies van deskundige woonexperts
  • Uitmuntende service en persoonlijk interieuradvies
werken bij trendhopper
10 / 10

Jos

Goed en netjes ingericht, een overzichtelijke winkel. De verkoopster is zeer vriendelijk en behulpzaam, goed geadviseerd voordat we twee fauteuils gekocht hebben. We zijn al klant bij Jansen Totaal Wonen sinds 1992. Wij zelf komen uit Apeldoorn maar komen toch altijd weer terug bij deze goede meubelzaak.
10 / 10

John Verheul

Mooie collectie. Fijne mensen, ook de bezorgers. Een stoel miste een dopje onder de poot, maar binnen een paar dagen van de service afdeling een paar dopjes ontvangen. Klasse.
10 / 10

Steeg

Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen en gaan graag naar Jansen Totaal Wonen. Je voelt je serieus genomen. Er wordt ruim voldoende met je meegedacht en meegekeken. Vooral zo doorgaan.
9 / 10

Marian van Putten

Super goed geholpen door Rick. Meegedacht in keuzes, stoffen, modellen en kleuren. Maar zeker niet opdringerig. En dat onder het genot van een kopje koffie/thee.
10 / 10

Janny

Uitstekende, kundige mensen die je geduldig en behulpzaam helpen. Goede raad geven en meedenken. Ook de bezorgers en service mensen zijn vriendelijk. En veel keuze in de showroom.
10 / 10

Van den Berk

We hebben het hele traject, met de styliste Janin, binnen Jansen Totaal Wonen mogen volgen. Inhoudend hulp bij het inrichten, samenstellen en kopen van de meubels. Maar ook het samenstellen van de kleuren voor de wanden en het kiezen van de verlichting. We zijn ontzettend tevreden over zowel de hulp bij het inrichten als de service bij de levering van de meubels.
9 / 10

J.B. Bouwman

Wij zijn goed geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen om met ons alle opties te doorlopen. Ook bij afleveren hadden we 2 fantastische, klantgerichte jonge mannen die alles keurig op hun plek hebben gezet.
10 / 10

Rutjes

Prettig winkelen. Veel keuze in de diversiteit van meubelen. Deskundig advies. Kortom: een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
8 / 10

Nuijen

Een gezellige woninginrichting waar je goede en betaalbare spullen kunt kopen.
9 / 10

Fam. Maassen

Professioneel en vriendelijk. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Zeer betrokken personeel.
9 / 10

J. Komman

Goede adviezen en zeer vriendelijk personeel.

Onze expertise. Jouw woondroom.

Wil je jouw woonkamer inrichten en heb je hier hulp bij nodig? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw woondromen werkelijkheid te maken. Vraag advies en laat je informeren en adviseren.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Maak een afspraak

Je woondromen waarmaken? Maak een afspraak met één van onze experts. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen en geven we een passend advies.

Maak een afspraak
Alt tekst