15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Wonen

Prettig wonen in iedere stijl

Jansen Totaal Wonen
15.000 m2 wooninspiratie
Ruime keuze uit hoogwaardige merken
Persoonlijk advies van deskundige woonexperts
XOOON bij Jansen Totaal Woneninhouse Jansen Totaal WonenBaenks jansen totaal wonenhouse of dutchz huissenTrendhopper Huissen

Bezoek Jansen Totaal Wonen Huissen

Kom langs bij woonwinkel Jansen Totaal Wonen in Huissen. Ontdek op ruim 15.000 m2 alles voor een fijn thuis op het gebied van wonen, slapen en keukens. Met hoogwaardige merken als INHOUSE, XOOON, JaxxChoice, Trendhopper, Baenks & meer.

Afbeelding voor Bezoek Jansen Totaal Wonen Huissen

Binnenkort ook in Duiven!

Vanaf september 2024 openen wij ook de deuren aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven. Met ruim 6.500 m2 wooninspiratie van IN.HOUSE, XOOON, Baenks, Pronto Wonen, JaxxChoice, Keukendepot en JTW Keukens helpen we jou op weg naar je droominterieur! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Vacatures Duiven

Inspirerend. Persoonlijk.

Jansen Totaal Wonen heeft een groot aanbod wooninspiratie in diverse woonstijlen zodat jij gegarandeerd slaagt. Maak jouw woonwensen werkelijkheid. Onze deskundige adviseurs helpen je graag. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Huissen.

  • Ruime keuze uit de beste merken
  • Persoonlijk advies van deskundige woonexperts
  • Uitmuntende service en persoonlijk interieuradvies
werken bij trendhopper

Onze expertise. Jouw woondroom.

Wil je jouw woonkamer inrichten en heb je hier hulp bij nodig? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw woondromen werkelijkheid te maken. Vraag advies en laat je informeren en adviseren.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

10 / 10

Peter van den Dam

Met de servicebereidheid en het geduld van verkoopadviseur Sylvie Willemsen tot de aanschaf van onze nieuwe bank, fauteuil vloerkleed bij Jansen Totaal Wonen gekomen. Fijne zaak in het hart van Gelderland. Nu nog ‘even’ de levertijd afwachten. Dank Sylvie.
10 / 10

E. Leijser

Mooie winkel met diverse producten! Goed geholpen door medewerkster Carolien. Vlotte meid die mij fijn advies heeft gegeven over een bepaald product. Ik kom zeker nog eens terug!
10 / 10

Ronald Stienstra

Prachtige hoek eetbank besteld en samen met Judith en Katja die ons hierbij hebben geholpen (uitvoering en kleuradvies) tot een juiste uitvoering gekomen. Levering en plaatsing door de geweldige bezorgers die alles naar wens hebben geplaatst (incl. viltjes onder de poten). Wij zijn er erg blij mee!
10 / 10

Maureen IJsveld

Vandaag hebben we bij jullie meubels uitgezocht. Wat een mooie winkel met zoveel mooie spullen! We werden geholpen door Donna, een vriendelijke verkoopster die ons erg goed hielp. Ze dacht mee, gaf tips en zocht naar mogelijkheden. Ze was niet opdringerig en nam voldoende tijd voor ons. Samenvattend: we zijn heel erg tevreden! En we kunnen niet wachten tot we eindelijk van de nieuwe meubels kunnen genieten ☺️!
10 / 10

Jaschenka Nijenhuis

Mijn dochter en ik zijn naar Trendhopper geweest voor een eetbank en stoelen we zijn geholpen door Iris. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze luisterde naar wat we graag zouden willen en kwam met goede ideeën en adviezen we zijn geslaagd en zijn nu in afwachting van een mooie eetbank en stoelen.
8 / 10

Netty Scheerder

Wij hebben vanaf 2002 bij Jansen Totaal Wonen verschillende keren meubels gekocht en zijn heel tevreden. Wij zijn blij dat ze zo ook in Duiven een winkel openen.
10 / 10

Annette Frijlink

Vandaag een mooie bank gekocht bij Jansen Totaal Wonen, we zijn zeer goed geholpen door Carla. Heerlijke koffie erbij. We hadden deze bank een paar maanden geleden al bij ze zien staan, maar dan ga je toch verder kijken, en dan weet je het; we gaan toch weer terug en daar de bank bestellen! Er stond ook een mooie salontafel bij, dus die hebben we er ook bij gekocht. Heel erg blij, en nu is het wachten totdat het geleverd gaat worden. Nogmaals bedankt voor de goede hulp en het goede advies! Gr 2 blije vogels uit Otterlo.

Maak een afspraak

Je woondromen waarmaken? Maak een afspraak met één van onze experts. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen en geven we een passend advies.

Maak een afspraak
Alt tekst