Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Wonen

Prettig wonen in iedere stijl

Neem een kijkje in onze winkel
Jansen Totaal Wonen pand
Trendhopper HuissenJaxxChoice bankenXooon jansen totaal wonenjansen totaal wonen Baenkshouse of dutchz huisseninhouse Jansen Totaal WonenToekomst relaxfauteuils

Inspirerend. Persoonlijk.

Jansen Totaal Wonen heeft een groot aanbod wooninspiratie in diverse woonstijlen zodat je altijd kunt slagen. Jouw woonkamer inrichten met een persoonlijke aanpak. Zo wordt jouw woonwens werkelijkheid. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Huissen.

  • Ruime keuze uit de beste merken
  • Persoonlijk advies van deskundige woonexperts
  • Uitmuntende service en interieuradvies
werken bij trendhopper
10 / 10

Jos

Goed en netjes ingericht, een overzichtelijke winkel. De verkoopster is zeer vriendelijk en behulpzaam, goed geadviseerd voordat we twee fauteuils gekocht hebben. We zijn al klant bij Jansen Totaal Wonen sinds 1992. Wij zelf komen uit Apeldoorn maar komen toch altijd weer terug bij deze goede meubelzaak.
10 / 10

John Verheul

Mooie collectie. Fijne mensen, ook de bezorgers. Een stoel miste een dopje onder de poot, maar binnen een paar dagen van de service afdeling een paar dopjes ontvangen. Klasse.
10 / 10

Steeg

Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen en gaan graag naar Jansen Totaal Wonen. Je voelt je serieus genomen. Er wordt ruim voldoende met je meegedacht en meegekeken. Vooral zo doorgaan.
9 / 10

Marian van Putten

Super goed geholpen door Rick. Meegedacht in keuzes, stoffen, modellen en kleuren. Maar zeker niet opdringerig. En dat onder het genot van een kopje koffie/thee.
10 / 10

Janny

Uitstekende, kundige mensen die je geduldig en behulpzaam helpen. Goede raad geven en meedenken. Ook de bezorgers en service mensen zijn vriendelijk. En veel keuze in de showroom.
10 / 10

Van den Berk

We hebben het hele traject, met de styliste Janin, binnen Jansen Totaal Wonen mogen volgen. Inhoudend hulp bij het inrichten, samenstellen en kopen van de meubels. Maar ook het samenstellen van de kleuren voor de wanden en het kiezen van de verlichting. We zijn ontzettend tevreden over zowel de hulp bij het inrichten als de service bij de levering van de meubels.
9 / 10

J.B. Bouwman

Wij zijn goed geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen om met ons alle opties te doorlopen. Ook bij afleveren hadden we 2 fantastische, klantgerichte jonge mannen die alles keurig op hun plek hebben gezet.
10 / 10

Rutjes

Prettig winkelen. Veel keuze in de diversiteit van meubelen. Deskundig advies. Kortom: een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
8 / 10

Nuijen

Een gezellige woninginrichting waar je goede en betaalbare spullen kunt kopen.
9 / 10

Fam. Maassen

Professioneel en vriendelijk. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Zeer betrokken personeel.
9 / 10

J. Komman

Goede adviezen en zeer vriendelijk personeel.

Onze expertise. Jouw woondroom.

Wil je jouw woonkamer inrichten en heb je hier hulp bij nodig? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw woondromen werkelijkheid te maken. Vraag advies en laat je informeren en adviseren.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze woonexperts en maak jouw woondromen waar. Onder het genot van een kopje koffie worden jouw wensen doorgesproken en geven onze woonexperts een passend advies.

Maak een afspraak
Alt tekst