Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Keukens van klanten

Zwarte Schuller keuken familie kerstenNext 125 zwevende keuken JolandaSchüller keuken Michelle

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken. Wij helpen je met het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken van A tot Z. Van het 3D ontwerp tot aan de montage.

Een kijkje in de keuken bij enkele van onze tevreden klanten met een op maat gemaakte keuken:

“Emiel heeft goed met ons meegedacht. Hij nam onze wensen mee in zijn ontwerp en benutte de ruimte van onze keuken optimaal.”

“Deze Next 125 keuken heeft een zwevend effect met zijn hoge pootjes. Dat maakt het kookeiland dé eyecatcher van de ruimte.”

“Avondjes uitgebreid koken is iets wat we graag doen en dat kan in onze Schüller keuken met keramieken werkblad.”

“Als keukenadviseur ben ik ontzettend blij en tevreden met mijn eigen, zelf ontworpen keuken.”

”Onze stijl beschrijf ik als modern industrieel, met landelijke elementen. Zo hebben we ook voor hout gekozen in onze keuken. De combinatie met hout en hoogglans maakt het geheel minder eentonig en hierdoor minder minimalistisch.”

”Wij hebben gekozen voor lades van 70cm diep. Dit zorgt voor nóg meer opbergruimte dan de standaard lades van 60cm diep. Een echte aanrader!”

Keukenadvies ontvangen?

Ook zo’n prachtige keuken op maat bij jou thuis die voldoet aan al jouw wensen? Onze keukenadviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. Kom langs in onze showroom voor inspiratie of maak een afspraak voor keukenadvies.

advies keukens