Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Keukens van klanten

Zwarte Schuller keuken familie kerstenNext 125 zwevende keuken JolandaSchüller keuken Michelle

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken. Wij helpen je met het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken van A tot Z. Van het 3D ontwerp tot aan de montage.

Een kijkje in de keuken bij enkele van onze tevreden klanten met een op maat gemaakte keuken:

Bob & Laura

Greeploze keuken van het merk Schüller in de kleur schelpenwit met een composiet werkblad, Siemens apparatuur, een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging en een Quooker.

Schuller keuken schelpenwit Laura & Bob

Kars & Sanne

Greeploze Rotpunkt keuken met zwarte fronten, een granieten werkblad in de kleur Nero Bernini, Siemens apparatuur, een Quooker flex en een wijnklimaatkast van Airo Design.

Rotpunkt zwarte keuken kars en sanne

Jolanda

Deze Next125 keuken zweeft door het eiland op pootjes. Met zwarte en bronzen fronten, een natuurstenen werkblad, een Quooker, Bora kookplaat en inbouwapparatuur inclusief wijnklimaatkast van het merk Miele.

Next 125 zwevende keuken Jolanda

Michelle & Sietze

Een greeploze zwarte keuken van het merk Schüller met werkblad van graniet in de kleur Nero Bernini, een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, een wijnklimaatkast en een goudkleurige Quooker.

Schüller keuken Michelle

Familie Rammeloo

Greeploze keuken van het merk Schüller met glanzend kristalwitte fronten, greeplijstverlichting, een werkblad van composiet, een houten bar, inbouwapparatuur van AEG.

Witte keuken bij familie Rammeloo

Antoine & Anko

Greeploze Schüller onyx zwart met push-to-open systeem, werkblad van composiet in de kleur Planet Mars, Siemens apparatuur, een Quooker en Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging.

Schuller keuken antoine

Janin & Robbert

Greeploze keuken van Schüller met zowel zwarte als witte fronten, een ingebouwde kookplaat met afzuiging van Siemens en een keramieken werkblad.

Moderne zwarte keuken Janin

Jeanette & Frank

Greeploze zwarte Schüller keuken met wit werkblad van composiet, Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, een Quooker & brede lades.

Zwarte Schuller keuken familie kersten

Keukenadvies ontvangen?

Ook zo’n prachtige keuken op maat bij jou thuis die voldoet aan al jouw wensen? Onze keukenadviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. Kom langs in onze showroom voor inspiratie of maak een afspraak voor keukenadvies.

advies keukens

Keuken inspiratie magazine

Vraag geheel vrijblijvend ons keuken inspiratie magazine aan. Een magazine vol verschillende stijlen, tips bij het samenstellen van een keuken en de nieuwste keukentrends. Ontvang het magazine met de post thuisgestuurd of als online download.

keuken inspiratie magazine jansen totaal wonen