15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Wonen, slapen & keukens
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Jansen Totaal Wonen breidt uit!

We openen september 2024 de deuren aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven. Daarom zijn wij op zoek naar de beste verkopers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen Huissen en onze nieuwe vestiging in Duiven.

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Vacatures Duiven

Verkoopadviseur Slaapafdeling

📍 Huissen
👜 Parttime
Voor onze slaapafdeling bij Jansen Totaal Wonen zijn wij per direct op zoek naar een junior of senior verkoopadviseur voor 22 á 32 uur in de week.

vacature-slaapadviseur-jansen-totaal-wonen

Verkoopadviseur Meubelafdeling

📍 Duiven
👜 Parttime/fulltime
Voor onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar commerciële enthousiastelingen, zowel junior als senior.

Vacature meubels verkoper Duiven

Verkoopadviseur Keukenafdeling

📍 Duiven
👜 Parttime/fulltime
Voor de keukenafdeling van onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar enthousiaste en klantgerichte keukenverkopers die ook in het weekend beschikbaar zijn, zowel junior als senior en zowel parttime als fulltime.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Assistent bedrijfsleider Meubelafdeling

📍 Duiven
Voor de meubelafdeling van onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider.

Bedrijfsleider Jansen Totaal Wonen

Assistent Bedrijfsleider Pronto Wonen

📍 Duiven
👜 Fulltime
Voor de nieuwe vestiging van Pronto Wonen aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar een fulltime assistent bedrijfsleider.

Vacature Assistent bedrijfsleider Duiven

Verkoper Meubelafdeling Weekend

📍 Duiven
👜 Parttime
Voor onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar parttime commercieel talent voor in het weekend.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Verkoopadviseur Pronto Wonen

📍 Duiven
👜 Parttime/fulltime
Voor de nieuwe vestiging van Pronto Wonen aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar naar commerciële enthousiastelingen, zowel junior als senior.

woonwinkel jansen totaal wonen Huissen

Verkoopadviseur Pronto Wonen

📍 Huissen
👜 Parttime
Voor Pronto Wonen Huissen zijn wij per direct voor 24-30 uur per week op zoek naar een parttime commercieel talent dat graag deel wil uitmaken van een gezellig team.

Pronto showroom in Huissen

Verkoopadviseur Meubelafdeling

📍 Huissen
Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Voor de meubelafdeling van Jansen Totaal Wonen zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Verkoopadviseur Profijt Meubel

📍 Huissen
👜 Fulltime
Voor Profijt Meubel Huissen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime commercieel verkooptalent dat graag deel wil uitmaken van een gezellig team.

profijt meubel huissen showroom

Verkoopadviseur JaxxChoice

📍 Huissen
👜 Fulltime

Voor onze JaxxChoice Store in Huissen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime, commercieel verkooptalent!

JaxxChoice Duiven vacature verkoper

Gastheer/-vrouw Keukenafdeling

📍 Duiven
👜 Parttime
Voor de keukenafdeling van onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar een vlotte gastvrouw of gastheer.

Vacature Gastheer Keukens Duiven

Gastheer/-vrouw Meubelafdeling

📍 Duiven
👜 Parttime
Voor de meubelafdeling van onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar een vlotte gastvrouw of gastheer.

woonwinkel jansen totaal wonen Huissen

Verkoper Meubelafdeling Weekend

📍 Huissen
Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken als meubelverkoper en help onze klanten met het samenstellen van hun droommeubels!

Vacature meubels verkoper

Weekendkracht Koffiecorner

📍 Duiven
👜 Parttime
Voor de koffiecorner van onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er die ons team in het weekend komt versterken!

kopje koffie tijdens het woonshoppen

Verkoopadviseur Superkeukens

📍 Huissen
👜 Parttime/fulltime
Voor Superkeukens Huissen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte keukenverkoper voor 28-37 uur per week.

3D keuken ontwerp

Klusjesman

📍 Huissen
👜 Parttime
Ben jij handig, secuur, sociaal en heb jij praktisch inzicht? Jansen Totaal Wonen is op zoek naar een enthousiaste alleskunner die het leuk vindt om veel diverse taken op te pakken voor +-20 uur per week.

Montage Jansen Totaal Wonen

ZZP’er service monteur meubels

📍 Huissen
Wij zoeken een ervaren en enthousiaste servicemonteur die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij klanten thuis.

werken-bij-jansen-totaal-wonen-service-monteur

Stage of BBL traject

📍 Huissen
Kom jij werken bij de leukste woonwinkel van Gelderland? Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in het vak, veel verantwoordelijkheid en bovendien héle leuke collega’s!

werken bij trendhopper