Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verkopers, werknemers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen!

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Werken bij Jansen Totaal Wonen
wonen bij Jansen Totaal Wonen

Meubelbezorger

Heb je oog voor kwaliteit en ben je zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons bezorgteam zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime meubelbezorgers (37 uur) die onze klanten blij maken met hun nieuwe meubels.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Verkoper Pronto Wonen

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? Bij Pronto Wonen zoeken we een enthousiaste collega voor 30-37 uur per week.

Pronto showroom in Huissen

Verkoper slaapafdeling

Ben jij een ervaren verkoper? Ben jij flexibel en lijkt het jou leuk om samen met de klanten hun perfecte bed samen te stellen?

Afbeelding voor Verkoper slaapafdeling

ZZP’er service monteur meubels

Wij zoeken een ervaren ‘service monteur meubels’ die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij de klant thuis.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Weekendkracht verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Meubel afdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Afbeelding voor Weekendkracht verkoper meubelafdeling

Verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent parttime.

Trendhopper Huissen

Verkoper Profijt Meubel

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? Ben jij creatief en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons filiaal van Profijt Meubel zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent voor 32-37 uur per week.

pand Jansen Totaal Wonen

Weekendkracht verkoper Pronto Wonen

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken bij Pronto Wonen!

Pronto showroom in Huissen

Verkoper – Superkeukens Huissen

Voor Superkeukens Huissen zijn wij op zoek naar een topverkoper. Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten een luxe keuken samen te stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Afbeelding voor Verkoper - Superkeukens Huissen

Weekendkracht verkoper Trendhopper

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor woontrends? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken bij Trendhopper!

Veelgestelde vragen bij Jansen Totaal Wonen

Verkoper Trendhopper

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Ben jij creatief en communicatief sterk? En vind je het niet erg om in het weekend te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wonen bij Jansen Totaal Wonen

Parttime Meubelbezorger

Wil jij spierballen kweken, heb je oog voor kwaliteit en ben je zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons bezorgteam zijn wij op zoek naar enthousiaste meubelbezorgers voor in het weekend (vrijdag en zaterdag) die onze klanten blij maken met hun nieuwe meubels.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Medewerk(st)er Lunchroom voor de vrijdag

Ben jij klantgericht en gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je het andere mensen naar hun zin kan maken? Wij zijn nog opzoek naar een enthousiaste medewerk(st)er (met name voor de vrijdag) die ons lunchroomteam kan komen versterken!

Lunchroom panini kip

Online Marketeer

Ben jij de strategische online marketeer die goed is in het schrijven van (commerciële) teksten en kan multitasken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

online marketeer