15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Banner afbeelding voor Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verkopers, werknemers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen!

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Werken bij Jansen Totaal Wonen
wonen bij Jansen Totaal Wonen

Keukenverkoper

Voor ons filiaal Superkeukens in Huissen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte keukenverkoper voor 28-37 uur per week.

3D keuken ontwerp

Controller

Heb je ervaring in het beheren van budgetten, het communiceren van financiële resultaten en het adviseren over risicobeheerbeslissingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

vacature controller

Praktische alleskunner

Ben jij handig, secuur, sociaal en heb jij praktisch inzicht? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste alleskunner die het leuk vindt om veel diverse taken op te pakken voor +-20 uur per week.

Vacature klusjesman bij Jansen Totaal Wonen

Verkoper Pronto Wonen

Voor ons filiaal van Pronto Wonen zijn wij per direct op zoek naar een parttime of fulltime commercieel talent dat graag deel wil uitmaken van een gezellig team voor 30-37 uur per week.

Pronto showroom in Huissen

Meubelverkoper

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Weekendkracht verkoper

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken als meubelverkoper en help onze klanten met het samenstellen van hun droommeubels!

pronto wonen huissen

ZZP’er service monteur meubels

Wij zoeken een ervaren ‘service monteur meubels’ die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij de klant thuis.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Stage of BBL traject

Kom jij werken bij de leukste woonwinkel van Gelderland? Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in het vak, veel verantwoordelijkheid en bovendien héle leuke collega’s!

werken bij trendhopper

Interieuradviseur & verkoper

Word jij enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met onze klanten? Voor onze meubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerkster die haar creatieve skills combineert in een interieuradvies voor onze klanten.

interieuradvies

Stage interieuradvies

Ben jij creatief, heb je passie voor interieurstyling en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends? Voor de periode februari 2024 tot juli 2024 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) interieuradvies.

Persoonlijk interieuradvies