Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Banner afbeelding voor Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verkopers, werknemers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen!

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Werken bij Jansen Totaal Wonen
wonen bij Jansen Totaal Wonen

Verkoper Profijt Meubel

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Voor ons filiaal van Profijt Meubel Huissen zijn op zoek naar een commerciële enthousiasteling voor 32-37 uur per week.

profijt meubel huissen

Verkoper Pronto Wonen

Ben jij een spontane verkoper en op zoek naar een afwisselende baan? Bij Pronto Wonen zoeken we een enthousiaste collega voor 30-37 uur per week.

pronto wonen huissen

Verkoper JaxxChoice

Ben jij communicatief sterk en help je graag klanten met het samenstellen van hun droombank? Kom ons jonge team versterken en word verkoper bij JaxxChoice

vacature jaxxchoice

Meubelbezorger & magazijnmedewerker

Ben jij een echte aanpakker en wil je spierballen kweken? Voor ons magazijn & bezorgteam zijn we op zoek naar versterking.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Interieuradviseur & verkoopmedewerkster

Word jij enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met onze klanten? Voor onze meubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerkster die haar creatieve skills combineert in een interieuradvies voor onze klanten.

interieuradvies

Administratief medewerker afdeling meubelen

Ben je klant- en servicegericht én heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voor onze afdeling orderverwerking meubelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die ons team op de binnendienst komt ondersteunen.

xooon bij jansen totaal wonen

ZZP’er service monteur meubels

Wij zoeken een ervaren ‘service monteur meubels’ die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij de klant thuis.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Weekendkracht verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubel afdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Afbeelding voor Weekendkracht verkoper meubelafdeling

Verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent parttime.

Trendhopper Huissen

Weekendkracht verkoper Pronto Wonen

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken bij Pronto Wonen!

Pronto showroom in Huissen

Weekendkracht verkoper Profijt Meubel

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken bij Profijt Meubel!

profijt meubel huissen showroom