Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Banner afbeelding voor Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verkopers, werknemers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen!

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Werken bij Jansen Totaal Wonen
wonen bij Jansen Totaal Wonen

Meubelverkoper

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent.

woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Weekendkracht verkoper

Ben jij een spontane verkoper en heb jij passie voor interieur? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken als meubelverkoper en help onze klanten met het samenstellen van hun droommeubels!

pronto wonen huissen

Stage of BBL traject

Kom jij werken bij de leukste woonwinkel van Gelderland? Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in het vak, veel verantwoordelijkheid en bovendien héle leuke collega’s!

werken bij trendhopper

Meubelbezorger & magazijnmedewerker

Ben jij een echte aanpakker en wil je spierballen kweken? Voor ons magazijn & bezorgteam zijn we op zoek naar versterking.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

ZZP’er service monteur meubels

Wij zoeken een ervaren ‘service monteur meubels’ die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij de klant thuis.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Administratief medewerker afdeling meubelen

Ben je klant- en servicegericht én heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voor onze afdeling orderverwerking meubelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die ons team op de binnendienst komt ondersteunen.

xooon bij jansen totaal wonen

Interieuradviseur & verkoopmedewerkster

Word jij enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met onze klanten? Voor onze meubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerkster die haar creatieve skills combineert in een interieuradvies voor onze klanten.

interieuradvies

Bedrijfsleider Trendhopper

Ben je klantgericht én heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij op zoek naar een 2e stap in je retail carrière? Voor ons Trendhopper filiaal in Huissen zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider die zorgt dat de sfeerbeleving in de winkel altijd optimaal is.

Trendhopper showroom in Huissen