Jansen Totaal Wonen keukens

Keukens

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Keukens

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

De beste merken

Persoonlijk advies

Uitmuntende service

9,0 klantwaardering

Expert op het gebied van keukens

Onze keukenexperts staan iedere dag voor jou klaar. Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren en adviseren door onze keukenadviseurs!

Team keukenafdeling

Keukens

Iedereen heeft een andere insteek over welke keuken ze willen hebben. Daarom heeft Jansen Totaal Wonen een uitgebreid assoirtiment aan keukens voor iedereen. Door de meerdere type keukens die wij aanbieden heeft u de keuze om uw perfecte keuken uit te kiezen. Wilt u liever een moderne keuken die veel strakke lijnen heeft? Of een tijdloze keuken die nooit uit smaak zal vallen

Onze type keukens:

 • Moderne Keukens
 • Greeploze Keukens
 • Houten/Robuuste Keukens
 • Tijdloze Keukens
 • Landelijke Kleukens

Moderne keuken:

Moderne keukens maken gebruik van een rustige kleur en rechte lijnen. He design is strak en er worden weinig stijlelementen aan toegevoegd. Moderne keukens zijn eenduidige keukens die een vaste strakke stijl aanhouden. Een moderne keuken oogt vaak een klein beetje onpersoonlijk.

Greeploze keuken:

Een greeploze keuken is tegenwoordig een moderne keuken. De handgrepen die men normaal altijd had zijn in deze keukens weggewerkt. Opening gebeurt via kleine openingen aan de bovenkant van de lade of eventueel met een druk systeem. Greeploze keukens zorgen voor strakke lijnen in je keuken.

Houten/Robuuste Keukens

Het gevoel van warmte en knusheid en gezelligheid komt vooral voor bij keukens die een houten ontwerp hebben. Een houten keuken geeft een natuurlijk, groene sfeer. Hout brengt uw keuken tot leven. Bekijk ons assoritment aan houten, robuuste keukens.

Tijdloze keuken:

Tijdloze keukens zijn vaak een combinatie van klassiek en modern. Een tijdloze keuken bevat geen opvallende elementen en heeft vaak een rustige kleur om binnen het huis niet te erg op te vallen. Zo heeft een tijdloze keuken bijvoorbeeld veel kaders, maar strakke handgrepen op alle kasten. Door deze combinatie creëer je een keuken die nooit uit de smaak valt.

Landelijke keuken:

De landelijke keukens, ook wel klassieke keukens genoemd, staan bekend om de warme en zachte kleur en om de vele stijlelementen die in alle meubels worden gebruikt. Alle versieringen binnen deze stijl zorgen ervoor dat de landelijke keuken een groter oppervlakte nodig heeft om het design rustig te laten ogen. In een landelijke, ook wel klassieke, keuken wordt de eetgelegenheid (eettafel) vaar geïntegreerd.

Als u de type keuken kiest die uw interieur past, dan kunt u verder met het inrichten van uw keuken. Vul uw keuken aan met kasten, bladen, spoelbakken, kranen en hang/sluitwerk. Vindt de inspiratie om van een nieuwe keuken, úw keuken te maken.

Inspiratie voor uw keuken

Jansen Totaal Wonen heeft, speciaal voor de klant, meerdere merken in het assortiment. Next125, Schüller en Rotpunkt zijn onder andere de merken waar Jansen Totaal Wonen keukens van verkoopt. Laat de merken u inspireren tot de indeling of design van uw keuken. Next125 heeft keukens die zowel met design als functionaliteit ontworpen zijn. Check snel de keuken merken die Jansen Totaal Wonen aanbiedt en laat je fascineren!

Indeling van de perfecte keuken

Een indeling van een keuken is belangrijk en persoonlijk. Ieder keuken indeling is uniek als die zelf wordt ontworpen. Er zijn meerdere soorten kasten die in de keukens kunnen worden ingedeeld.

 • Onderkast
 • Bovenkast
 • Ladekast
 • Hoekkast
 • Wandkast
 • Hoge kast
 • Uitrekbare onderkast
 • Apothekers kast

Naast het kiezen van de kast kan er ook nog worden gekozen uit hang- en afsluitsystemen. Deze systemen kan iedereen kiezen voor het gemak en functionaliteit in de keuken. De hang- en afsluitsystemen die Jansen Totaal Wonen aanbiedt zijn:

 • Opbergsystemen Next125
 • Houten lade indeling
 • kunststof lade indeling
 • Soft close systeem
 • Push pull
 • Tip-on
 • Kwaliteit kg bij testen

Een keuken heeft natuurlijk ook aanrechtbladen nodig om heerlijk op te koken. Jansen Totaal Wonen biedt meerdere types bladen aan. Bladen zoals kunststof, multiplex, graniet, composiet, keramiek en dekton. Elk van deze bladen heeft voordelen waarvan u jaren lang zult genieten.

De kraan en spoelbak is een belangrijk deel van de keuken. Daarom is het fijn als u de beste combinatie kan maken voor in uw keuken. De spoelbakken die Jansen Totaal Wonen aanbiedt zijn: opbouw/opdek spoelbak, inbouw spoelbak en onderbouw spoelbak. Naast een spoelbak is een het ook functioneel om een kraan te hebben. Naast de verschillende merken kranen heeft Jansen Totaal Wonen ook verschillende types kranen, heet waterkraan, mengkraan, of een 3-in-1 kraan. Naast deze kranen heeft Jansen totaal wonen ook de bekende Quooker kranen. Deze Quooker kranen zijn in de vormen flex en square verkrijgbaar.

Koop keukenapparatuur voor uw keuken

De keuken afmaken met de mooiste apparatuur is natuurlijk een must! Keuken apparatuur van Miele of Bora die uw ondersteunen tijdens het koken en bakken. Kranen van Quooker of een 3-in-1 kraan. Kookplaten met afzuiging voor een frisse keuken na het koken. Jansen Totaal Wonen heeft in apparaten naast Miele en Bora nog meer verschillende merken. Merken zoals AEG, Siemens, Bosch, Atag, Pelgrim, Franke, Neff, Grillo, Dekker, Liebherr en Consentino. Zo heeft Jansen Totaal wonen een hoge koelkast van 178 cm van Bora. Dus laat je verrassen door de merken die wij aanbieden.

Deskundig keuken advies

Jansen totaal wonen wilt u graag helpen tot de perfecte keuken. Dit doen wij door middel van de beste service aan te bieden. Deze service bestaan onder andere uit advies en de beste montage. De medewerkers van Jansen Totaal Wonen zijn deskundig opgeleid om het beste advies te geven. Ook maakt Jansen Totaal wonen gebruik van 3D ontwerpen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om door het ontwerp te lopen door middel van een VR-bril. Kom inspiratie opdoen bij onze luxe en moderne showroomopstellingen.

Droom keukens ontwikkelen

Jansen Totaal Wonen is van mening dat het kopen van een keuken een leuk proces hoort te zijn. Daarom ontwikkelen wij samen met jou een keuken die uniek bij jou past en wij zorgen ervoor dat dit voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Samen met een van onze creatieve adviseurs met 50 jaar keukenervaring ga jij aan de slag om eerst jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Daarna wordt jouw keuken speciaal op maat gemaakt en vervolgens komt onze montage dienst

1-2-3 Montageplan van Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal wonen die heeft een 1-2-3 dagen montage plan. Dit plan is speciaal voor u gemaakt om het proces van een nieuwe keuken eenvoudig te laten verlopen. Eerst wordt u oude keuken gedemonteerd, dan wordt de nieuwe keuken geplaatst en als laatste worden alle afwerkingen met precisie afgemaakt. Onze montage medewerkers zijn vakkundig en gaan zorgvuldig met uw nieuwe keuken om. Jansen Totaal Wonen zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft die alles voor u regelt zoals inmeten, monteren en eventuele extra werkzaamheden.

Ben jij ook nog op zoek naar andere artikelen voor thuis? Bekijk ook eens onze afdeling voor wonenslapen of shop jouw woonaccessoires hier!