15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens

Nieuwe keuken, nieuwe stijl

Neem een kijkje in onze keukens
Rotpunkt Zerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Binnenkort ook in Duiven!

Vanaf september 2024 openen wij de deuren aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven. Met onder andere de kwaliteitsmerken Schüller, BORA en Quooker helpen we jou ook op deze nieuwe locatie graag bij het realiseren van je droomkeuken! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Vacatures Duiven

Keukenwinkel in Huissen

In onze keukenshowroom vind je voor iedere stijl een passende keuken op maat. Met kwaliteitsmerken als Schüller, next125, Miele, Bora en Quooker stel je met onze keukenspecialisten jouw ideale keuken samen. Breng een bezoek aan onze showroom in Huissen en laat je inspireren door de nieuwste keukentrends en -stijlen.

keukenshowroom-NX510-Schelpenwit

Keukenstijlen

Ontdek de rijke diversiteit van keukenstijlen bij keukenzaak Jansen Totaal Wonen. Er is altijd een keuken die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Ben jij klaar voor een vernieuwde keuken op maat?

Keukenshowroom in Huissen

Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke keukenopstellingen en werkbladmaterialen in onze luxe keukenshowroom. Je reis naar jouw op maat gemaakte droomkeuken begint bij ons. Benieuwd? Bezoek nu onze keukenshowroom!

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Keuken- indelingen

Persoonlijk. Eerlijk. Klasse.

Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om keukens. Van het ontwerp tot de montage, je wordt volledig ontzorgd.

  • Keuze uit kwaliteitskeukens van topmerken in iedere stijl
  • Persoonlijk advies door deskundige adviseurs
  • Gratis 3D keukenontwerp
  • Ruime keukenshowroom tussen Arnhem en Nijmegen
Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Meer keukeninspiratie?

Vraag gratis ons keuken inspiratiemagazine aan, digitaal of per post. Boordevol inspiratie, trends en prachtige keukenontwerpen! Van luxe keukenapparatuur tot slimme indelingen, laat je inspireren en ontdek alles om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Keukens van klanten

Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Wij helpen, al meer dan 50 jaar, met het samenstellen en realiseren van droomkeukens. Neem een kijkje in de keuken van onze klanten die jou voorgingen.

Beige keuken schuller hotel chic freriks

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst