15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Is jouw slaapkamer winterproof?

Door Sara
03/01/2024
Winterproof slaapkamer

In deze koude wintermaanden verlangen we allemaal naar een warme, knusse slaapkamer om heerlijk te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. Hiervoor is het belangrijk dat je slaapkamer winterproof is. Bij Jansen Totaal Wonen vind je alles om van jouw slaapkamer een heerlijk warm toevluchtsoord te maken. Wij geven graag een paar tips om een optimale nachtrust te ervaren. Want wat is er lekkerder dan een heerlijk warm bed waarin je je kunt terugtrekken?

Comfortabele boxsprings & ledikanten

Het hart van de slaapkamer is natuurlijk het bed. Naast ledikanten, vind je bij Jansen Totaal Wonen ook diverse boxsprings van bekende slaapmerken als Auping, Avek, Pullman, Eastborn & meer. Veelal volledig naar wens samen te stellen! De boxspring staat bekend om comfort in combinatie met een stijlvolle uitstraling. Onze slaapexperts helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes om jouw ledikant of boxspring volledig af te stemmen op jouw slaapwensen. Met hun advies ben jij zeker van een goede nachtrust! Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Een matras afgestemd op jouw lichaam

Het goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Kies voor een winterproof matras dat zich aanpast aan je lichaamstemperatuur en voor de juiste ondersteuning zorgt. Ieder individu heeft verschillende slaapgewoonten, waardoor bij iedereen een andere uitvoering perfect past. Bij Jansen Totaal Wonen vind je een breed scala aan matrassen, van traagschuim tot pocketvering, zodat je het matras kunt kiezen dat het beste bij jou past.

Comfortabele hoofdkussens met de juiste ondersteuning

Tevens mag een goed hoofdkussen niet ontbreken. Van ergonomische memory foam kussens tot zachte donzen kussens, elk kussen is zorgvuldig geselecteerd om een optimale slaaphouding te bevorderen en nek- en schouderklachten te voorkomen. Geniet van de ultieme combinatie van zachtheid en ondersteuning, waardoor je elke avond ontspannen en verfrist wakker wordt in jouw winterproof slaapkamer.

Winterproof dekbedden

Onze collectie dekbedden bied talloze opties om je warm te houden tijdens koude nachten, terwijl ze toch ademend blijven voor optimaal comfort. Kies uit verschillende materialen zoals dons, synthetisch of wol, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoefte aan warmte. Of je nu de voorkeur geeft aan een compact, lichtgewicht dekbed of een groot, extra warm winterdekbed, bij Jansen Totaal Wonen hebben we een dekbed passend bij ieders behoeften.

Trendy bedtextiel

Bij dekbedden hoort natuurlijk ook bedtextiel! Van kleurrijke prints tot strak wit, bij Jansen Totaal Wonen vind je beddengoed in talloze kleuren en patronen. Ideaal voor de winter is een flanellen dekbedovertrek. Hiermee hoef jij je geen zorgen te maken over dat je het koud krijgt. Dit natuurlijke materiaal houdt de warmte namelijk goed vast en past zich geheel aan jouw lichaamstemperatuur aan. Naast dat een flanellen dekbed goed de warmte vasthoudt, heeft het ook een zacht donslaagje waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Heb je snel koude voeten? Dan zijn flanellen sokken ook een echte aanrader. 

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen