Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Is jouw slaapkamer winterproof?

Door Amber
29/12/2017
Bed

Maak jouw slaapkamer winterproof met Jansen Totaal Wonen! Met de vernieuwde slaapafdeling staat deze blog in het teken van slapen. Gemiddeld brengen we een derde van ons leven door in de slaapkamer! Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de slaapkamer. Zeker tijdens deze koude dagen.

Het is belangrijk dat je de juiste temperatuur hebt voor een goede nachtrust. Niet te warm of te koud dus! Daarom geven wij een paar tips om een optimale nachtrust te krijgen. Want uitgerust wakker worden is het beste wat er is, toch?

Matrassen

Een matras is het belangrijkste onderdeel van het bed. Iedereen heeft verschillende slaapgewoonten. Daarom past ook bij iedereen een ander matras. Een goed matras moet passen bij jouw slaapgewoonten, lichaam en persoonlijke slaapvoorkeuren. Heb je het vaak koud in bed? Dan kan het vervangen van het matras een simpele oplossing zijn om tot een betere nachtrust te komen. De matrassen van Eastborn en Pullman bezorgen jou een onvergetelijke nacht.

Er zijn verschillende slaaphoudingen. Zo heb je de rugligging, buikligging en zijligging. Slaap jij het beste als je op je zij ligt? Dan is het Eastborn Feel Fit P8 matras misschien een goede keuze voor jou! Deze is namelijk als beste getest door de Consumentenbond. Dit blijkt uit het testrapport van januari 2017.

Dekbedden & Bedtextiel

Ook dekbedden zijn er in allerlei vormen en maten. Zo bestaan er all weather dekbedden die je het hele jaar kan gebruiken. Heb jij het snel koud? Dan kan een extra warm dekbed de oplossing zijn. Maar als je het snel warm hebt is een licht dekbed een betere optie.

Bij dekbedden hoort natuurlijk ook bedtextiel! Belangrijk is om de juiste stofvariant te nemen die past bij jouw slaapwensen. Van kleurrijke prints tot strak wit, het is er allemaal. Wat past bij jouw interieur? Wat wij nu vooral zien op het gebied van bedtextiel zijn geometrische prints en bloemenprints. Al het bedtextiel zien? Kijk dan hier.

Boxsprings

De boxspring staat bekend om comfort in combinatie met een stijlvolle uitstraling. Er zijn verschillende vormen en maten. Hoe weet je nou welke er precies past bij jou? Bij Jansen hebben wij slaapexperts die jou graag helpen met het maken van de juiste keuzes! Onze experts kijken samen met jou naar jouw slaapwensen. Met hun advies ben jij zeker van een goede nachtrust! Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Benieuwd naar onze vernieuwde slaapafdeling? Kom dan eens proefliggen in onze showroom! Of bekijk alle acties op het gebied van slapen.