Keukenapparatuur

  banner keuken pagina

  Zonder apparatuur kun jij in jouw keuken niet koken. De keukens bij Jansen Totaal Wonen zijn uitgerust met apparatuur van hoge kwaliteit. Hier kun jij zien welke merken wij in ons assortiment hebben.

  apparatuur oven Jansen Totaal Wonen

  Een oven is onmisbaar in de keuken. Bij Jansen bieden wij verschillende ovens aan van hoogstaande merken. Iedereen heeft immers andere wensen. Van grote gezinnen tot professionele koks, bij Jansen Totaal Wonen kan iedereen slagen. Naast de traditionele conventionele oven zijn er ook ovens met multifunctionele inbouw. Dit wil zeggen dat er meerdere verwarmingsmethodes toepasbaar zijn. Kom langs in de showroom en laat je door onze keukenexperts adviseren over de verschillende ovens.

  apparatuur ovencombinatie Jansen Totaal Wonen

  Naast de standaard ovens zijn er ook combi ovens. Zo is er de combi-oven met magnetronfunctie en de combi-oven met stoomfunctie. De laatste jaren heeft er op dit gebied veel innovatie plaatsgevonden. Dit komt niet alleen door technische ontwikkelingen maar ook door vraag vanuit de klant. Gezond eten is namelijk steeds belangrijker geworden. Met een stoomfunctie behoudt u de voedingsstoffen in het eten wat resulteert in een voedingsrijke maaltijd.

  apparatuur koelkast vriezer Jansen Totaal Wonen

  Een koelkast en vriezer zijn onmisbaar in een keuken als het gaat om het koel houden van voedingsproducten. Hoe houd je anders je producten vers? Bij Jansen Totaal Wonen hebben wij een groot aanbod aan koelkasten en vriezers van hoogstaande merken. Tijdens het ontwerpen van de keuken zijn er veel mogelijkheden om een koelkast en/of vriezer in de keuken te verwerken. Maak een afspraak een van onze keukenexperts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

  apparatuur kookplaat Jansen Totaal Wonen

  Een kookplaat moet makkelijk te gebruiken zijn om optimaal gebruik te maken van je keuken. Daarom biedt Jansen Totaal Wonen een ruim aanbod aan kookplaten. Zo bieden wij kookplaten aan die werken op gas, inductie of elektriciteit (keramisch). Iedereen heeft andere wensen. De een is vertrouwd met gas en de ander wil graag snel koken op inductie. Tijdens het tekenen van een keuken wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Op basis van deze wensen kunnen de keukenexperts u de beste keuzes voorleggen.

  apparatuur afzuigen in kookplaat bij Jansen Totaal Wonen

  Bent u geïnteresseerd in innovatie in de keuken? Dan is een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem zeker iets voor jou! In plaats van dat de lucht naar boven gezogen wordt, wordt de lucht juist naar onder afgezogen. Dit zorgt ervoor dat de kookdamp niet kan opstijgen en geuren van het eten niet door de hele kamer verspreid worden. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar met een geïntegreerd afzuigsysteem. Maak een afspraak met onze keukenexperts en laat je adviseren over deze kookplaten.

  apparatuur afzuigkap bij Jansen Totaal Wonen

  In iedere keuken is het belangrijk om de kookdamp tijdens het koken te laten verdwijnen. Dat gebeurt natuurlijk via de afzuigkap. Vooral het vermogen van een afzuigkap is belangrijk, dit staat vermeld op iedere afzuigkap. Tijdens het ontwerpen van de keuken wordt het vermogen dat de afzuigkap moet hebben berekend. Aangezien iedere keuken anders is, zijn er ook verschillende soorten afzuigkappen. Zo kan een vlakschermkap geplaatst worden onder een keukenkastje en is een hoofdvrije schouw vooral voor wat langere mensen een uitkomst tijdens het koken. Onze keukenexperts adviseren jou graag over de beste optie om jouw droomkeuken te realiseren.

  apparatuur fornuis bij Jansen Totaal Wonen

  Wil jij thuis net zo koken als in een restaurant? Dan is een fornuis zeker iets voor jou! Door de uitstraling van een fornuis lijkt het net of je je in een keuken van een restaurant bevindt. Met fornuis kook en bak je met hetzelfde apparaat. Je kunt kiezen voor een dubbele oven in het onderste gedeelte of een brede oven. Een oven in het fornuis is over het algemeen een stuk breder dan een losse oven. Erg handig als je het heerlijk vindt om te bakken.

  apparatuur vaatwasser bij Jansen Totaal Wonen

  Na het eten wil je met gemak jouw vaat weer schoon krijgen. Voor velen is een vaatwasser onmisbaar geworden. Een vaatwasser is gemakkelijk te integreren in een keuken zodat de keuken dezelfde stijl blijft houden. Maak een afspraak met een van onze keukenexperts om de verschillende opties te bespreken.

  apparatuur koffiemachine bij Jansen Totaal Wonen

  Kunt u 's ochtends ook niet zonder een goede kop koffie? Dat snappen wij bij Jansen Totaal Wonen. Daarom is het bij het samenstellen van een keuken ook mogelijk om een koffiemachine te integreren. Zo heeft u geen losstaand apparaat op het keukenblad staan en kunt u de koffiemachine op gewenste hoogte laten plaatsen. Zo kun jij optimaal genieten van jouw overheerlijke kop koffie. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door een van onze keukenexperts.

  apparatuur klimaatkast bij Jansen Totaal Wonen

  Wil jij graag bepaalde producten serveerklaar hebben? Dan is het handig om een klimaatkast in de keuken te integreren. In een klimaatkast kan jij zelf de temperatuur regelen. Deze kasten zijn uiteraard geschikt om jouw favoriete wijnen te bewaren. Klimaatkasten zijn er in verschillende formaten. Tijdens het ontwerpen neemt de keukenexpert de opties met jou door om tot de perfecte keuken te komen. Maak een afspraak en laat je adviseren.