15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Bedtextiel

Auping Bedtextiel

Bedtextiel zijn alle spullen waar een bed mee opgemaakt wordt. Vaak wordt dit ook wel ‘beddengoed’ genoemd. Voor een goede nachtrust is het van belang dat het beddengoed goed aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast moet het beddengoed natuurlijk ook praktisch en comfortabel zijn. Bij Jansen Totaal Wonen vind je een uitgebreide collectie. Ontdek de diverse kleuren, patronen, materialen en maten.

10 / 10

Hans

Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig (en hartelijk!) geholpen door Marjo.
9 / 10

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van onze nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.
9 / 10

van Aalten

Verkoper uiterst vriendelijk en levering goed geregeld.
10 / 10

Ras

Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen.
8 / 10

Koenders

Meedenken en service goed.
9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Hennie van Huet

Klantvriendelijk. Goed advies.

Advies over bedtextiel?

Wil je zeker zijn dat jouw beddengoed perfect bij jouw slaapkamer past? Onze slaapexperts denken graag met jou mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je adviseren.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Keuze uit diverse merken

In de slaapcollectie van Jansen Totaal Wonen vind je beddengoed van merken als Auping, Dommelin, Heckett Lane, Vandyck en meer!

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën. Laat je vooraf goed informeren over de stof en het materiaal waarvan het beddengoed gemaakt is. Denk hierbij ook aan de dikte van de stof. Iedereen heeft andere voorkeuren.

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst