Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Slaaptips voor een betere nachtrust

Door Amber
26/02/2020
De beste slaaptips bij Jansen Totaal Wonen

Niet alleen een boxspring van kwaliteit of een donkere kamer dragen bij aan een goede nachtrust. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoofdkussen, de stand van je bed of het type materiaal van jouw dekbed? In deze blog geven wij je een aantal tips om jouw nachtrust nog perfecter te maken. Want wie heerlijk slaapt kan goed beginnen aan de start van de dag! Benieuwd welke tips wij voor jou op een rijtje hebben gezet? Lees dan snel verder.

Een goede nachtrust is erg belangrijk

De beste slaaphouding

Uiteraard heeft iedereen een eigen slaaphouding. Maar wist jij dat het omhoog leggen van je benen zorgt voor een meer ontspannen nachtrust? De bloedsomloop werkt dan beter waardoor je een meer uitgerust gevoel krijgt de volgende dag. Bij een elektrisch bed kun je dit automatisch verstellen en zelfs jouw favoriete standen instellen. Heb je geen elektrisch bed? Dan kun je het ook uitproberen door een kussen onder je benen neer te leggen. Mocht je er flink bij gebaat zijn dan is het misschien tijd voor een elektrische boxspring.

mline afstandsbediening

Goede nachtrust, goed kussen

Net zo belangrijk als een goed matras is een goed hoofdkussen. Kies samen met jouw nieuwe matras het hoofdkussen uit. De keuze voor het keuze hangt namelijk samen met de keuze voor het matras. Wij vinden het erg belangrijk dat je het juiste hoofdkussen hebt voor de beste nachtrust. Daarom mag je ondersteunden kussens drie dagen mee naar huis nemen om te proberen.

Mline Boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Type dekbed maakt een verschil

De vulling van een dekbed is belangrijk voor jouw slaapcomfort. Heb jij het bijvoorbeeld snel warm tijdens het slapen? Ga dan voor een goed geventileerd dekbed gemaakt van wol. Er zijn meerdere types wol om jouw perfecte dekbed te kiezen. Heb je het sneller koud dan warm tijdens het slapen? Dan is een dekbed van donsveren heel prettig. Ook hebben wij meerdere soorten donsveren om het juiste comfort te kiezen.

Auping ledikant bij Jansen Totaal Wonen

Opgeruimde slaapkamer, opgeruimd hoofd

Het klinkt misschien cliché maar het is toch echt waar. Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor meer rust in zowel de kamer als in je hoofd. Kies voor warme, neutrale kleuren om deze rust te creëren. Gebruik bijvoorbeeld de kleur groen.  Groene tinten worden op dit moment heel veel in slaapkamers gebruikt en zorgen niet alleen voor rust maar ook voor een trendy look.

auping boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Wil jij graag een nieuw slaapcomfort uitzoeken maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak met onze slaapexperts en laat je adviseren om zo tot jouw unieke slaapcomfort te komen. Iedereen is immers uniek, dus jouw slaapcomfort ook. Onze slaapexperts houden daar rekening mee en kijken niet alleen naar het bed maar ook naar het matras, het kussen en het dekbed. Daarbij nemen ze uitgebreid te tijd om te luisteren naar jouw wensen zodat ze jou kunnen voorzien van een gedegen advies.