15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Maak een afspraak bij Jansen Totaal Wonen

Maak een afspraak

J shape

Zeker weten dat één van onze verkoopspecialisten tijd heeft voor jou? Kies hieronder een afdeling en maak een afspraak. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt.

Ik wil graag een persoonlijke afspraak maken voor:

Interieuradvies

Woondromen worden werkelijkheid met het interieuradvies van Jansen Totaal Wonen. Van een 2D schets tot een gedetailleerde 3D impressie met licht- en kleuradvies. Bij ons kan je kiezen uit verschillende adviespakketten.

interieuradvies

Keukenadvies

Bij Jansen Totaal Wonen zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen zorgen wij dat jouw wensen waar kunnen maken.

Afspraak persoonlijk keukenadvies

Zitadvies

Voor de ideale relaxfauteuil die bij jouw persoonlijke wensen past ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod en persoonlijk en eerlijk zitadvies.

Zitexpert JTW

Slaapadvies

Bij Jansen Totaal Wonen ben je zeker van eerlijk en deskundig slaapadvies. De slaapexperts nemen de tijd voor je zodat je verzekerd bent van advies dat aansluit op jouw behoeften.

slapen bij jansen

Woonadvies

Jansen Totaal Wonen heeft een groot aanbod wooninspiratie in diverse woonstijlen zodat je altijd kunt slagen. Met een persoonlijke aanpak wordt jouw woonwens werkelijkheid.

wonen bij Jansen Totaal Wonen