15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Belleville Boxspring

Pullman-Belleville-454-HR2Pullman-Belleville-446Pullman-Belleville-449

Pullman Belleville Boxspring

De Pullman Belleville biedt elegantie en optimaal slaapcomfort met zijn klassieke design, prachtige details, en hoogwaardige materialen. Je stelt de boxspring helemaal naar wens samen.

Pullman-Belleville-423

Een boxspring met een klassieke uitstraling

De Pullman Belleville straalt een klassieke elegantie uit dankzij zijn gecapitonneerde knoopdetails. Fraaie stiknaden voegen de finishing touch toe aan dit prachtige ontwerp. Het bed bestaat uit vaste Silverline boxsprings, luxueuze Silverline Premier matrassen en het imposante hoofdbord Belleville.

Met een hoogte van ongeveer 116 cm, sluit het hoofdbord Belleville naadloos aan bij de afmetingen van het bed. Dit zorgt voor een harmonieus en evenwichtig geheel.

Een boxspring van Pullman bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Pullman kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Pullman. Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Belleville? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst