15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Belleville Boxspring

Pullman-Belleville-454-HR2Pullman-Belleville-446Pullman-Belleville-449
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Pullman Belleville boxspring straalt een klassieke elegantie uit dankzij zijn gecapitonneerde knoopdetails. Fraaie stiknaden voegen de finishing touch toe aan dit prachtige ontwerp. Het bed bestaat uit vaste Silverline boxsprings, luxueuze Silverline Premier matrassen en het imposante hoofdbord Belleville. Met een hoogte van ongeveer 116 cm, sluit het hoofdbord Belleville naadloos aan bij de afmetingen van het bed. Dit zorgt voor een harmonieus en evenwichtig geheel.

Jouw eigen Pullman Belleville

De Pullman Belleville biedt elegantie en optimaal slaapcomfort met zijn klassieke design, prachtige details, en hoogwaardige materialen. Je stelt de boxspring helemaal naar wens samen!

Pullman-Belleville-423

Jouw Pullman boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Pullman boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst