15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze slaapkamerafdeling is vernieuwd!

Door Sophie
20/01/2023
vernieuwde slaapkamerafdeling jansen totaal wonen

Na een een aantal weken verbouwen is onze vernieuwde slaapkamerafdeling eindelijk helemaal klaar om bezocht te worden. Er is in de afgelopen tijd heel hard gewerkt en geklust om de slaapkamerafdeling in een nieuw jasje te steken. Zo kunnen we onze klanten naast proefliggen op diverse bedden en boxsprings ook slaapkamerinspiratie bieden.

Wat is er nieuw?

Nu vraag je je wellicht af wat we precies veranderd hebben op de beddenafdeling. In deze blog leggen we precies uit waarom onze gloednieuwe slaapkamerafdeling de moeite waard is om te bezoeken!

Om onze klanten nóg beter te kunnen adviseren en inspireren hebben we alle merken op een mooie manier bij elkaar gezet. De slaapkamerafdeling is een stuk ruimtelijker ingericht en tevens is er een prachtige ingerichte slaapstudio gerealiseerd wat zorgt voor een fijne huiselijke sfeer. Dat helpt perfect bij het proefliggen op jouw nieuwe matras, boxspring of bed!

Daarnaast staat er nu een hele nieuwe collectie boxsprings van Cinderella in onze showroom. Deze boxsprings zijn hartstikke trendy en uiteraard geheel samen te stellen naar eigen wens. Naast dat je jouw ideale comfort kunt kiezen, zijn de poten, het hoofdbord en de stof ook helemaal jouw keuze. Jouw nieuwe trendy boxspring zorgt dus niet alleen voor heerlijk slaapcomfort, ook zal dit dé eyecatcher worden van jouw slaapkamer.

Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van onze beddenafdeling. Maar het is ook zeker de moeite waard om eens langs te komen in onze showroom en alles zelf te komen bewonderen.

De vernieuwde slaapkamerafdeling bij Jansen Totaal Wonen

Voor een nieuw bed kom je natuurlijk naar de beddenafdeling van Jansen Totaal Wonen. Wij bieden diverse topmerken zoals Auping, Eastborn, Pullman, Avek en sinds kort ook ons nieuwe merk: Magnitude. Met hun unieke eigenschappen en hoogstaande kwaliteit is er altijd een merk dat precies biedt wat jij zoekt in een nieuwe matras, bed, boxspring, hoofdkussen of topper.

Nieuw merk: Magnitude

Een andere nieuwe toevoeging aan onze slaapkamerafdeling is het merk Magnitude. Magnitude staat bekend om haar unieke & inspirerende design, vakmanschap, comfort en topkwaliteit. Dit slaapmerk biedt een uniek bedconcept dat jou helpt jouw droombed samen te stellen. Kies jouw comfort, stijl, stof en kleur: alles is mogelijk! Geen standaard maten, Magnitude biedt maatwerk tot op de centimeter. Van minimalistisch tot klassiek, van design tot romantisch en van sober tot gedurfd. Magnitude biedt het allemaal.

Slaapadvies nodig?

Bij Jansen Totaal Wonen ben je zeker van eerlijk en deskundig slaapadvies. Onze slaapexperts nemen de tijd voor je zodat je verzekerd bent van advies dat aansluit op jouw slaapbehoeften.

slapen bij jansen