15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping

Auping Original boxspringAuping Noa ledikantAuping Original ledikant
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Auping Design Weeks

Profiteer t/m 16 juni van 15% voordeel op alle complete bedden en boxsprings van Auping & ontvang 30% voordeel op matras Inizio en Adagio.

Auping Design Weeks 2024

Auping bedden

Bij Auping werken ze al meer dan 130 jaar aan de beste manier om uit te rusten. Daarom wordt ieder bed met aandacht voor detail gemaakt. Niet voor niets dat Auping staat voor: een uitgeruste wereld, is een betere wereld.

Auping essential ledikant

Bekijk de collectie bij Jansen Totaal Wonen

In de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen kun je diverse boxsprings en matrassen komen uittesten. Deze bedden hebben ieder hun eigen stijl. Er zijn meerdere hoofdborden, materialen én kleuren mogelijk. Zo kan jij altijd een unieke boxspring samenstellen.

Auping essential WG front

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst