Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Toppers

toppers bij Jansen Totaal Wonen

Bij het kopen van een bed is het handig om te kijken naar een topper voor jouw slaapcomfort. Een topper zorgt voor extra comfort wat resulteert in een heerlijke ontspannende nachtrust. Naast extra comfort zorgt een topper ook voor bescherming van jouw matras. Heb jij twee losse matrassen en wil je graag één matras er van maken zonder die vervelende spleet in het midden? Een topper zorgt ervoor dat er in het midden geen gat ontstaat en verbindt de twee losse matrassen met elkaar.

Logo van Logo van Avek bij Jansen Totaal WonenLogo van Comfort SuiteMline

Velen gingen je voor

9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen .Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Abels

Zeer correct geholpen. personeel denkt echt met je mee, geen standaard verkooppraatje.
8 / 10

Aberson

Goede telefonische communicatie. Snelle levering. Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel dat mijn bestelling leverde!
10 / 10

Kovac

Prima goede voorlichting en duidelijke uitleg keurige levering. In een woord; niets op aan te merken.
8 / 10

Brein

Netjes te woord gestaan en geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over de producten die wij gekocht hebben.

Advies over toppers?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor toppers? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten toppers

Niet alleen zijn er verschillende toppers van kwaliteitsmerken zoals Auping, Eastborn, Pullman of Mline. Ook zijn er verschillende afmetingen en comforts. Van stevige en dikke toppers tot aan dunne topdekmatrassen. Er is voor iedereen wat wils en bij Jansen Totaal Wonen helpen de slaapexperts je graag met het uitzoeken van het beste topdekmatras voor jou. Is jouw slaapcomfort veranderd en wil je het matras liever zachter of harder? Dan is een topdekmatras een goede oplossing om het matras te compenseren. Heb jij een elextrische bedbodem dan is het handig om te weten dat een topper een split heeft aan de bovenkant en/of aan de onderkant. Zo kun je eenvoudig jouw gedeelte van het bed elektrisch verstellen waarbij niet de gehele topper mee omhoog gaat. Dat is nog eens handig!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst