Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Ledikanten

Auping essential WG front

Een ledikant is een bed constructie zonder matras en lattenbodem. Je stelt jouw ledikanten bed volledig zelf samen. Het comfort van ledikanten bedden is afhankelijk van het type matras en de lattenbodem. Vanwege het materiaalgebruik is een ledikanten bed gemakkelijk te reinigen.

Advies over een ledikanten?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten ledikanten

Ledikanten zijn er in verschillende stijlen en maten. Van moderne, strakke ledikanten bedden tot klassiek of romantisch. Je vindt eenpersoons ledikanten bedden, maar er zijn ook ledikanten 2 persoonsbedden. Bij Jansen Totaal Wonen vind je altijd de laatste trends en ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat je ten alle tijden slaagt (en heerlijk slaapt) bij de aanschaf van een nieuw ledikant.

De voor- en nadelen van een ledikant?

Twijfel je nog of je voor een ledikant gaat kiezen? Wij hebben de voor- en nadelen van een greeploze keuken voor je op een rijtje gezet:

De voordelen van een ledikant:

  • In verhouding met boxsprings zijn ledikanten goedkoper; dit hangt echter wel sterk af van het type matras en de bodem die je zelf kiest
  • Een ledikanten bed heeft een minder massieve aanblik dan een boxspring bed bijvoorbeeld
  • Het materiaal dat wordt gebruikt is gemakkelijk te reinigen

Naast ledikanten beschikken wij over diverse boxspring bedden. Ook deze stel jij volledig zelf samen. Kies voor een vlakke of elektrische boxspring. Wil jij meer weten over ledikanten of boxsprings?

Verschillende factoren en eigenschappen spelen een belangrijke rol bij de keuze van een boxspring of ledikant. Factoren die meespelen zijn bijvoorbeeld gewicht, lengte en slaaphouding. Slapen is één van de eerste levensbehoefte en een goede nachtrust is daarom van belang! 

Wij geven bij Jansen Totaal Wonen graag advies over het meest geschikte matras of bed bodem. Kom langs in onze showroom en krijg advies van één van onze slaap-experts!

Bekijk onze andere slaapcategorieën:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst