Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn Ruby boxspring

Eastborn boxspring bij Jansen Totaal Wonen pootjeboxspring bij Jansen Totaal WonenEastborn Ruby boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Eastborn Ruby Boxspring

Deze prachtige en moderne boxspring van Eastborn ziet er mooi uit en past met haar stijl in iedere slaapkamer. Doordat deze boxspring lekker hoog is kun je er gemakkelijk in en uitstappen. Voor een goede basis in de slaapkamer ga je voor boxspring Ruby.

boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring met aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding

De Ruby boxspring van Eastborn is een hoge boxspring. Dit is makkelijk instappen en uitstappen. Ook kun je heerlijk liggen op de Ruby boxpsring. Zo kun jij met volle energie aan de nieuwe dag beginnen. Het design van deze boxspring is modern en strak. De pootjes onder de boxspring zorgen voor ruimtelijkheid en maken de Ruby boxspring jong en fris. Deze boxspring ziet er prachtig uit en heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan jij ongeacht het budget altijd gaan voor stijl in de slaapkamer. Wil jij liever een andere kleur of een ander design? Dat is zeker mogelijk. Stel de Ruby boxspring zelf samen voor jouw ultieme slaapcomfort.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Ruby? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst