15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Ruby Boxspring

Eastborn boxspring RubyEastborn boxspring bij Jansen Totaal Wonen pootje
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De moderne Ruby boxspring van Eastborn past met zijn eenvoudige stijl in iedere slaapkamer. Doordat de boxspring lekker hoog is kun je er gemakkelijk in- en uitstappen. Het design van deze boxspring is modern en strak. De pootjes zorgen voor ruimtelijkheid en maken Ruby jong en fris.

Jouw eigen Eastborn Ruby

Voor een goede basis in de slaapkamer ga je voor boxspring Ruby. Wil jij liever een andere kleur of een ander design? Dat kan! Je stelt Ruby helemaal naar eigen wens samen voor jouw ultieme slaapcomfort.

boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Jouw Eastborn boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Eastborn boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst