15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Ruby boxspring

boxspring bij Jansen Totaal WonenEastborn Ruby boxspring bij Jansen Totaal WonenEastborn boxspring bij Jansen Totaal Wonen pootje

Eastborn Ruby Boxspring

Deze moderne boxspring van Eastborn past met zijn eenvoudige stijl in iedere slaapkamer. Doordat de boxspring lekker hoog is kun je er gemakkelijk in- en uitstappen. Voor een goede basis in de slaapkamer ga je voor boxspring Ruby.

Ruby-236-eastborn

Een hoge boxspring met een fris design

De Ruby boxspring van Eastborn is een relatief hoge boxspring. Dit is makkelijk instappen en uitstappen. Het design van deze boxspring is modern en strak. De pootjes zorgen voor ruimtelijkheid en maken Ruby jong en fris. Deze boxspring ziet er prachtig uit en heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan jij ongeacht het budget altijd gaan voor stijl in de slaapkamer. Wil jij liever een andere kleur of een ander design? Dat kan! Je stelt Ruby helemaal naar eigen wens samen voor jouw ultieme slaapcomfort.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Ruby? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst