Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Linnenkasten

Nolte combino plus drehturens NM27182

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor meer rust in lichaam en geest. Een goede nachtrust heeft vele voordelen en zorgt ervoor dat je meer energie hebt en simpelweg gelukkiger door het leven gaat. En deze rust kun jij zelf creëren in je slaapkamer door te kiezen voor de juiste opbergruimte. 

Logo van Logo van Avek bij Jansen Totaal WonenLogo van Comfort SuiteMline

Velen gingen je voor

9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen .Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Abels

Zeer correct geholpen. personeel denkt echt met je mee, geen standaard verkooppraatje.
8 / 10

Aberson

Goede telefonische communicatie. Snelle levering. Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel dat mijn bestelling leverde!
10 / 10

Kovac

Prima goede voorlichting en duidelijke uitleg keurige levering. In een woord; niets op aan te merken.
8 / 10

Brein

Netjes te woord gestaan en geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over de producten die wij gekocht hebben.

Advies over een linnenkasten?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten linnenkasten

Linnenkasten zijn er in alle vormen én maten. Kom langs bij Jansen Totaal Wonen en stel jouw eigen linnenkast samen. Zo kun je kiezen wat voor type deur, opstelling en kleur kasten je graag wil hebben. Door een 3D-schets kun je direct zien hoe jouw kast er uit komt te zien. Ook de binnenkant van de kast kun je geheel naar wens samenstellen. Ga je voor een groot hanggedeelte of kies je liever voor meerdere legplanken? De keus is aan jou!

Een goede garderobekast die jouw slaapkamer helemaal af maakt

Een goede garderobekast schept orde in jouw slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mooie linnenkast. Deze is niet alleen ruim om kleding in op te bergen, maar oogt ook nog eens mooi. Daarnaast zijn er nachtkastjes en ladekasten die diverse spullen gemakkelijk kunnen opbergen. 

De slaapkamerkasten zijn in vele kleuren, materialen en afwerkingen verkrijgbaar. Bij Jansen Totaal Wonen hebben we diverse merken beschikbaar, zoals AupingPullman, Bronx en Seville. Wil jij jouw slaapkamer voorzien van opbergruimte en/of een mooi nachtkastje? Kom langs in de showroom bij Jansen Totaal Wonen en laat je adviseren door onze experts. Creëer rust in je lichaam.

Bekijk onze andere slaapcategorieën:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst