15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Forward Boxspring

Forward-Aubergine-066-eastbornForward-Aubergine-086-eastbornForward-Aubergine-082-eastborn

Eastborn Forward Boxspring

Ga je voor een bed van kwaliteit dan ga je voor de Eastborn Forward boxspring. Met deze boxspring creëer je eigentijdse elegantie in jouw slaapkamer.

Forward-Aubergine-102-eastborn

Een boxspring met een moderne touch

De Eastborn Forward is een moderne, elegante boxspring met een strak design. Hiermee geeft hij elke slaapkamer een eigentijdse sfeer. De boxspring heeft rechte vormen en een vierkant hoofdbord, wat zorgt voor een tijdloze stijl die past in elk modern interieur. Met de Forward creëer je in jouw slaapkamer een oase van stijl en sereniteit. Je stelt de Eastborn Forward geheel naar eigen wens samen. Je kiest zelf de topper en hardheid van het matras dat bij jouw lichaam past. Ultiem slaapcomfort gegarandeerd!

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Forward? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst