15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Cleveland Boxspring

Pullman-Cleveland-140Pullman-Cleveland-160Pullman-Cleveland-165

Pullman Cleveland Boxspring

De Pullman Cleveland boxspring beschikt over een robuust hoofdbord en opvallende details. Zo ben je verzekerd van een comfortabele nachtrust in stijl. Je stelt de boxspring helemaal naar wens samen.

Pullman-Cleveland-163

Een stoere, stevige boxspring

Een stoere boxspring die indruk maakt: dat is de Pullman Cleveland. Met zijn stevige hoofdbord en opvallende bies, is de Pullman Cleveland een pronkstuk van formaat. Het bed bestaat uit vaste Silverline boxsprings, verfijnde Silverline Premier matrassen en het indrukwekkende hoofdbord Cleveland.

Het hoofdbord Cleveland heeft een hoogte van ongeveer 120 cm (optioneel 95 cm) en een dikte van circa 16 cm. Daarbij is het hoofdbord aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat van het bed.

Een boxspring van Pullman bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Pullman kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Pullman. Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. Onze slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Cleveland? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst