Keukens

De beste merken

Persoonlijk advies

Uitmuntende service

9,0 klantwaardering

Expert op het gebied van keukens

Onze keukenexperts staan iedere dag voor jou klaar. Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren en adviseren door onze keukenadviseurs!

keukenadviseurs

Keukens

Iedereen heeft een andere insteek over welke keuken ze willen hebben. Daarom hebben wij bij Jansen Totaal Wonen een uitgebreid assortiment aan keukens voor iedereen. Door de meerdere type keukens die wij aanbieden heb je de keuze om jouw perfecte keuken uit te kiezen. Wil je liever een moderne keuken die veel strakke lijnen heeft? Of een tijdloze keuken die nooit uit smaak zal vallen?

Onze type keukens:

  • Moderne keuken

Moderne keukens maken gebruik van een rustige kleur en rechte lijnen. Het design is strak en er worden weinig stijlelementen aan toegevoegd. Moderne keukens zijn eenduidige keukens die een vaste strakke stijl aanhouden.

  • Greeploze keuken

Een greeploze keuken behoord tegenwoordig tot een moderne keuken. De handgrepen die men normaal altijd had zijn in deze keukens weggewerkt. Opening gebeurt via kleine openingen aan de bovenkant van de lade of eventueel met een druk systeem. Greeploze keukens zorgen voor strakke lijnen in je keuken.

  • Houten/robuuste keukens

Het gevoel van warmte en knusheid en gezelligheid komt vooral voor bij keukens die een houten ontwerp hebben. Een houten keuken geeft een natuurlijk, groene sfeer. Hout brengt jouw keuken tot leven. Bekijk ons assortiment aan houten, robuuste keukens.

  • Tijdloze keukens

Tijdloze keukens zijn vaak een combinatie van klassiek en modern. Een tijdloze keuken bevat geen opvallende elementen en heeft vaak een rustige kleur om binnen het huis niet te erg op te vallen. Zo heeft een tijdloze keuken bijvoorbeeld veel kaders, maar strakke handgrepen op alle kasten. Door deze combinatie creëer je een keuken die nooit uit de smaak valt.

  • Landelijke keukens

De landelijke keukens, ook wel klassieke keukens genoemd, staan bekend om de warme en zachte kleur en om de vele stijlelementen die in alle meubels worden gebruikt. Alle versieringen binnen deze stijl zorgen ervoor dat de landelijke keuken een groter oppervlakte nodig heeft om het design rustig te laten ogen. In een landelijke, ook wel klassieke, keuken wordt de eetgelegenheid (eettafel) vaar geïntegreerd.

Als je een type keuken kiest die jouw interieur past, dan kunt je verder met het inrichten van jouw keuken. Vul jouw keuken aan met kasten, bladen, spoelbakken, kranen en hang/sluitwerk. Vind de inspiratie om van een nieuwe keuken, jouw keuken te maken.

Inspiratie voor uw keuken

Wij hebben, speciaal voor jou, meerdere merken in het assortiment. Next125, Schüller en Rotpunkt zijn onder andere de merken die wij bij Jansen Totaal Wonen verkopen. Laat de merken jou inspireren tot de indeling of design van jouw keuken. Next125 heeft keukens die zowel met design als functionaliteit ontworpen zijn. Check snel de keuken merken die wij aanbieden en laat je fascineren!

Indeling van de perfecte keuken

Een indeling van een keuken is belangrijk en persoonlijk. Iedere keuken indeling is uniek als die zelf wordt ontworpen. Er zijn meerdere soorten kasten die in de keukens kunnen worden ingedeeld, zoals onderkasten, bovenkasten, hoekkasten en apothekerskasten.

Een keuken heeft natuurlijk ook aanrechtbladen nodig om heerlijk op te koken. We bieden meerdere types bladen aan. Bladen zoals kunststof, multiplex, graniet, composiet, keramiek en dekton. Elk van deze bladen heeft zijn eigen voordelen waarvan jij jarenlang zult genieten.

De kraan en spoelbak is een belangrijk deel van de keuken. Daarom is het fijn als je de beste combinatie kan maken voor in jouw keuken. De spoelbakken die wij aanbieden, zijn: opbouw/opdek spoelbak, inbouw spoelbak en onderbouw spoelbak. Naast een spoelbak is een het ook functioneel om een kraan te hebben. Naast de verschillende merken kranen hebben wij ook verschillende typen kranen, heet waterkraan, mengkraan, of een 3-in-1 kraan. Ook hebben wij bij Jansen Totaal Wonen de bekende Quooker kranen. Deze Quooker kranen zijn in de vormen flex en square verkrijgbaar.

Koop keukenapparatuur voor jouw keuken

De keuken afmaken met de mooiste apparatuur is natuurlijk een must! Keuken apparatuur van Miele of Bora die jouw ondersteunen tijdens het koken en bakken. Kranen van Quooker of een 3-in-1 kraan. Kookplaten met afzuiging voor een frisse keuken na het koken. Bij Jansen Totaal Wonen hebben we in apparaten naast Miele en Bora nog meer verschillende merken. Merken zoals AEG, Siemens, Bosch, Atag, Pelgrim, Franke, Neff, Grillo, Dekker, Liebherr en Consentino. Dus laat je verrassen door de merken die wij aanbieden.

Deskundig keuken advies

Wij willen jou graag helpen tot de perfecte keuken. Dit doen wij door middel van de beste service aan te bieden. Deze service bestaat onder andere uit advies en de beste montage. De keukenexperts van Jansen Totaal Wonen zijn deskundig opgeleid om het beste advies te geven. Ook maakt Jansen Totaal wonen gebruik van 3D ontwerpen. Kom inspiratie opdoen bij onze luxe en moderne showroomopstellingen.

Droom keuken ontwikkelen

Wij zijn van mening dat het kopen van een keuken een leuk proces hoort te zijn. Daarom ontwikkelen wij samen met jou een keuken die bij jou past. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Samen met een van onze creatieve keukenexperts ga jij aan de slag om eerst jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Daarna wordt jouw keuken speciaal op maat gemaakt en vervolgens komt onze montage dienst

1-2-3 Montageplan van Jansen Totaal Wonen

Wij hebben een 1-2-3 dagen montage plan. Dit plan is speciaal voor jou gemaakt om het proces van een nieuwe keuken eenvoudig te laten verlopen. Eerst wordt jouw oude keuken gedemonteerd, dan wordt de nieuwe keuken geplaatst en als laatste worden alle afwerkingen met precisie afgemaakt. Onze keukenmonteurs zijn vakkundig en gaan zorgvuldig met jouw nieuwe keuken om. We zorgen ervoor dat je één contactpersoon hebt die alles voor jou regelt, zoals inmeten, monteren en eventuele extra werkzaamheden.

Ben jij ook nog op zoek naar andere artikelen voor thuis? Bekijk ook eens onze afdeling voor wonenslapen of shop jouw woonaccessoires hier!