Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Moderne keukens

Moderne keukens bij Jansen Totaal Wonen

In een moderne keuken wordt er gebruik gemaakt van een rustige kleur en rechte lijnen. Het design is strak en er worden weinig stijlelementen aan toegevoegd. Moderne keukens zijn eenduidige keukens die een vaste, strakke stijl aanhouden. Er wordt weinig gebruik gemaakt van losse keukenapparatuur en andere keukenspullen in het zicht. Een greeploze keuken is een voorbeeld van een moderne keuken.

Velen gingen je voor

7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij JTW en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt en kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.
9 / 10

Anoniem

Goede communicatie en kwaliteitskeukens. Er werd ruim de tijd genomen om tot de juiste keuze te komen.
10 / 10

Van den Brink

Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht Vandaag na 6 jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v.m. andere woning. Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die Rens voor ons op papier heeft getekend Top Rens👍 Vriendelijk groet, van den Brink.
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens, fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!

Advies over een moderne keuken?

Advies over een moderne keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder

Verschillende moderne keukens

Bij het inrichten van een moderne keuken staat minimalisme en rust centraal. Toch lijkt de ene moderne keuken niet op de ander. Je hebt moderne keukens in een klassieke stijl, maar ook met een meer landelijk karakter. Ook heb je moderne keukens in diverse opstellingen, zoals een keuken met eiland of in een u vorm. 

Moderne keuken met eiland

Ideaal voor de echte keukenliefhebbers. Met een kookeiland creëer je, naast een plek om te koken, een gezellige plek waar je kan samen kan komen om te ontbijten, borrelen of heerlijk dineren. 

Moderne hoekkeuken

Een keuken met hoek is een populaire opstellingen en ook de meest voorkomende. Een moderne hoekkeuken heeft vele voordelen, zoals de extra werk- en opbergruimte. Een hoekkeuken in een moderne stijl heeft vaak een tijdloos design met eenvoudige grepen of zelfs geheel greeploos. 

Moderne keuken u vorm

Met een U-keuken heb je alles binnen handbereik. Doordat je meerdere werkvlakken tot je beschikking hebt, kunnen die naar wens worden ingedeeld. De U-keuken past makkelijk in verschillende ruimtes en is door de indeling ook zeer ergonomisch.

Bekijk onze andere keukens