Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Moderne keukens

Moderne keukens bij Jansen Totaal Wonen

Een moderne keuken kan alle kanten op en gaat mee met dé keukentrends van het moment. Van design met stijlelementen tot een strakke keuken: een moderne keuken kan alle kanten op. Voor moderne keukens is er geen vast kleurenpalet, een keuken in moderne stijl past zich aan aan de trendkleuren. Ook materiaalgebruik is niet eenkennig bij moderne keukens. Van hout tot HPL, van composiet tot dekton: Alles is mogelijk in een moderne keuken. Een greeploze keuken is een voorbeeld van een moderne keuken.

Advies over een moderne keuken?

Advies over jouw nieuwe keuken? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Onze keukenadviseurs helpen je verder

Verschillende moderne keukens

Bij het inrichten van een moderne keuken staat minimalisme en rust centraal. Toch lijkt de ene moderne keuken niet op de ander. Je hebt moderne keukens in een klassieke stijl, maar ook met een meer landelijk karakter. Ook heb je moderne keukens in diverse opstellingen, zoals een keuken met eiland of in een u vorm. 

Moderne keuken met eiland

Ideaal voor enthousiaste kookliefhebbers. Met een kookeiland creëer je niet alleen een kookruimte, maar ook een gezellige plek om samen te komen voor ontbijt, borrels of heerlijke diners.

Moderne hoekkeuken

Een keuken met hoek is een populaire opstellingen en ook de meest voorkomende. Een moderne hoekkeuken heeft vele voordelen, zoals de extra werk- en opbergruimte. Een hoekkeuken in een moderne stijl heeft vaak een tijdloos design met eenvoudige grepen of zelfs geheel greeploos. 

Moderne keuken u vorm

Met een U-keuken heb je alles binnen handbereik. Doordat je meerdere werkbladen tot je beschikking hebt, kunnen die naar wens worden ingedeeld. De U-keuken past makkelijk in verschillende ruimtes en is door de indeling ook zeer ergonomisch.

Bekijk onze andere keukens