15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Hoekkeukens

Schuller Matera keukenNext125 NX912 glas mat agaatgrijs keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Hoekkeukens zijn een slimme benutting van ruimte en vormen een efficiënte keukenoplossing. Door de plaatsing in de hoek van de ruimte, maximaliseren hoekkeukens de bruikbare vierkante meters en bieden ze een overvloed aan opbergruimte. De hoekkasten, die vaak voorzien zijn van draaiplateaus of uittrekbare systemen, maken het mogelijk om zelfs de diepste hoeken van de keuken te benutten voor het opbergen van keukengerei en voorraden. Hoekkeukens bieden niet alleen functionaliteit, maar hun variëteit aan stijlen en ontwerpen maakt ze geschikt voor iedere interieurstijl, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel compacte als ruimere keukens.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een hoekkeuken?

Met een hoekkeuken maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Door het benutten van twee aangrenzende muren ontstaat een efficiënte en functionele keukenindeling die zowel ruimtebesparend als ergonomisch is. Daarnaast biedt een hoekopstelling zeeën aan opbergruimte. Met hoekkasten benut je namelijk ook de hoeken van de keuken, wat ideaal is voor het opbergen van grote pannen, keukengerei en andere keukenbenodigdheden.

Kleine hoekkeuken

Heb je beperkte ruimte voor je keuken? Ook dan is een hoekkeuken de perfecte keuze voor jou! Met een hoekkeuken benut je de ruimte namelijk optimaal, mede dankzij functionele hoekkasten waarmee je extra opbergruimte creëert. De beperkte oppervlakte stimuleert ook het kiezen van creatieve oplossingen, zoals het gebruik van wandplanken of uitschuifbare werkbladen om extra werkruimte te creëren. Met slimme indelingskeuzes en compacte apparaten is een hoekopstelling een functionele oplossing voor de kleinere keuken.

Hoekkeuken met eiland

Een hoekkeuken met een eiland combineert het beste van twee werelden. De hoekopstelling benut de beschikbare ruimte optimaal, terwijl het eiland extra opbergruimte én werkruimte oplevert. Met een hoekkeuken met eiland ontstaat er een harmonieuze balans tussen efficiëntie en esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor moderne huishoudens die streven naar zowel praktisch gebruik als een plek om gezellig samen te komen.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst