15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukenadvies afspraak

Onze keukenadviseurs ontwerpen jouw droomkeuken, samen met jou.

advies keukens
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Hoe ziet een keukenadvies afspraak bij JTW keukens eruit?

Heb jij een afspraak gepland staan met één van onze keukenexperts? Wij vertellen je graag hoe het adviesgesprek ongeveer zal verlopen!

Stap 1: Bespreken van alle wensen

Het is zo ver: jouw afspraak in onze showroom vindt plaats. Onze keukenexpert bespreekt alle wensen en het budget voor jouw droomkeuken. Om extra inspiratie op te doen en je wensen volledig helder te krijgen, neemt onze adviseur je mee in onze keukenshowroom om alle mogelijkheden wat betreft frontjes, kastjes, keukenbladen, opstelling, apparatuur & meer te ontdekken.

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Stap 2: Persoonlijk moodboard

Op basis van je wensen creëer je samen met onze adviseur een persoonlijk moodboard met de staaltjes uit onze showroom. Zo krijg je een goed beeld van hoe de kleur- en materiaalcombinaties in werkelijkheid uitpakken.

keukenshowroom-huissen-moodboard-creëeren

Stap 3: Gratis 3D-ontwerp

Wanneer alle wensen en eisen duidelijk zijn, creëert onze keukenadviseur een 3D-ontwerp van jouw keuken. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Jij geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie!

Keuken Rotpunkt tekening

Stap 4: Offerte

Is het 3D-ontwerp van jouw keuken naar wens? Dan wordt een gedetailleerde offerte voor je opgesteld. Hierin vind je alle kosten van jouw keuken op maat, inclusief de kosten van de keukenkasten, het aanrechtblad, de apparatuur en de installatie. Wij geven je een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt pas definitief als jij een handtekening zet.

Japandi keuken

Stap 5: Volledige ontzorging

Ben jij helemaal tevreden over je keuken? Dan is het tijd om je offerte te ondertekenen. Wij zetten vervolgens het proces van de productie van jouw droomkeuken in gang! Liever nog even een nachtje erover slapen? Dan kan uiteraard! We verwelkomen je graag voor een vervolgafspraak in onze keukenshowroom, om al je vragen te beantwoorden en indien nodig, het ontwerp van je keuken aan te passen. Wij ontzorgen je volledig, van ontwerp tot montage, zodat jij zorgeloos geniet van jouw nieuwe droomkeuken.

Afbeelding voor Stap 5: Volledige ontzorging

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!