15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukenadvies afspraak

Onze keukenadviseurs ontwerpen jouw droomkeuken, samen met jou.

advies keukens
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Hoe ziet een keukenadvies afspraak bij Jansen Totaal Wonen eruit?

Heb jij een afspraak gepland staan met één van onze keukenexperts? Wij vertellen je graag hoe het adviesgesprek ongeveer zal verlopen!

Stap 1: Bespreken van alle wensen

Het is zo ver: jouw afspraak in onze showroom vindt plaats. Onze keukenexpert bespreekt alle wensen en het budget voor jouw droomkeuken. Om extra inspiratie op te doen en je wensen volledig helder te krijgen, neemt onze adviseur je mee in onze keukenshowroom om alle mogelijkheden wat betreft frontjes, kastjes, keukenbladen, opstelling, apparatuur & meer te ontdekken.

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Stap 2: Persoonlijk moodboard

Op basis van je wensen creëer je samen met onze adviseur een persoonlijk moodboard met de staaltjes uit onze showroom. Zo krijg je een goed beeld van hoe de kleur- en materiaalcombinaties in werkelijkheid uitpakken.

keukenshowroom-huissen-moodboard-creëeren

Stap 3: Gratis 3D-ontwerp

Wanneer alle wensen en eisen duidelijk zijn, creëert onze keukenadviseur een 3D-ontwerp van jouw keuken. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Jij geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie!

Keuken Rotpunkt tekening

Stap 4: Offerte

Is het 3D-ontwerp van jouw keuken naar wens? Dan wordt een gedetailleerde offerte voor je opgesteld. Hierin vind je alle kosten van jouw keuken op maat, inclusief de kosten van de keukenkasten, het aanrechtblad, de apparatuur en de installatie. Wij geven je een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt pas definitief als jij een handtekening zet.

Japandi keuken

Stap 5: Volledige ontzorging

Ben jij helemaal tevreden over je keuken? Dan is het tijd om je offerte te ondertekenen. Wij zetten vervolgens het proces van de productie van jouw droomkeuken in gang! Liever nog even een nachtje erover slapen? Dan kan uiteraard! We verwelkomen je graag voor een vervolgafspraak in onze keukenshowroom, om al je vragen te beantwoorden en indien nodig, het ontwerp van je keuken aan te passen. Wij ontzorgen je volledig, van ontwerp tot montage, zodat jij zorgeloos geniet van jouw nieuwe droomkeuken.

Afbeelding voor Stap 5: Volledige ontzorging