15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens Arnhem

Stel jouw droomkeuken samen in de buurt van Arnhem.

zerox-xt-beach-grey-rotpunkt-keukens-jansen-totaal-wonen-huissenwoontrend 2023 retroSchuller Elba kwartsgrijs

Op zoek naar een keuken op maat? Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om keukens in de omgeving van Arnhem. Onze keukenadviseurs ontwerpen jouw droomkeuken, samen met jou en ontzorgen je gedurende het hele traject: van ontwerp tot en met de plaatsing van de keuken. Plan gratis een adviesafspraak in onze showroom.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Persoonlijk maatwerk
Klanten beoordelen ons met een 9

De keukenstijl die bij jou past

Voor uiteenlopende keukenstijlen breng je een bezoek aan onze showroom nabij Arnhem: van moderne- tot landelijke keukens en van industriële- tot tijdloze keukens. Hierbij spelen kleuren een essentiële rol. Zo is een witte keuken sober en tijdloos, terwijl we een zwarte keuken vaak terugzien in de industriële keukenstijl, waar ook gebruik wordt gemaakt van houten elementen.

Bekijk onze kwaliteit keukens in de buurt van Arnhem

Onze keukenmerken Next125, Schüller en Rotpunkt staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn te bewonderen in Huissen. Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment aan keukenapparatuur van topmerken als Bora, Siemens, AEG, Miele en Quooker.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Keuken inspiratie magazine

Vraag geheel vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Een magazine boordevol inspiratie met de keukentrends van 2024, de nieuwste keukens van hoogwaardige keukenmerken, talloze keukenstijlen en nog veel meer. Ontvang het magazine met de post thuis of download hem nu online!

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Bezoek onze keukenwinkel nabij Arnhem

Je vindt onze keukenshowroom aan de Karstraat in Huissen. Kom inspiratie opdoen in onze ruime keukenzaak met meer dan 25 showroomkeukens. Wil je meer weten over onze keukens of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in de omgeving van Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar.

Afbeelding voor Bezoek onze keukenwinkel nabij Arnhem

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.