Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

BORA

Kookveldafzuigingenbora-apparatuur-bij-jansen-totaal-wonenBora bij Jansen Totaal Wonen

BORA apparatuur

Met BORA apparatuur wordt koken een moeiteloze ervaring. De BORA kookplaat met afzuiging zorgt ervoor dat kookdampen en -geurtjes direct bij het kookveld worden weggezogen, zonder op te stijgen. De BORA oven komt ook voort uit deze innovatieve technologie. Zo geniet je van een keuken zonder zorgen.

bora apparatuur bij jansen totaal wonen

Waarom BORA?

  • Hoogwaardige afzuigsystemen: kookdampen stijgen niet op, maar worden afgezogen waar ze ontstaan.
  • Bespaart ruimte, want je hebt niet langer een afzuigkap nodig. Dit creëert rust en oogt strakker.
  • Tijdloos design. Zo heb je lang plezier van je BORA apparatuur.
  • Gemakkelijke bediening door middel van een touch functie.
  • Snelle reiniging. Alle beweegbare delen kunnen in de vaatwasser.
Bora bij Jansen Totaal Wonen

Welke kookplaat met afzuiging past bij jou?

Ga je voor een modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden of voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones? Past een standaard keukenblok of een extra diep keukenblok bij jouw woonwensen? En wordt inductie met afzuiging jouw nieuwe kookveld? De kans is groot dat deze keukentermen je niet allemaal bekend voorkomen. Geen zorgen! Deze vragen kan je allemaal stellen aan een van onze keukenexperts.

“We krijgen vaak de vraag: wat is het verschil tussen de BORA Pure en de BORA X Pure? De BORA X Pure beschikt over bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones, vergeleken met de BORA Pure kookplaat. Ook heeft de BORA X Pure een opvallend design in plaats van een minimalistisch design.”  

Stefan – Keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen

BORA X BO oven

Met zijn flexibiliteit en professionele functies zorgt deze oven voor perfecte kook- en bakresultaten. Zelfs wanneer je drie gevulde bakplaten tegelijkertijd in de oven plaatst, wordt er gebruik gemaakt van gelijkmatige stoomopwekking. De oven beschikt, net als de kookplaten met afzuigsysteem, over een koolstoffilter. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over hete stoom of geurtjes die ontsnappen bij het openen van de deur, ideaal! Een ander pluspunt is dat de Bora X BO een zelfreinigende oven is. Dat betekent dat jij hier dus niets aan hoeft te doen!

X-BO-oven

Multifunctionele lade

Deze veelzijdige lade biedt alles wat je nodig hebt voor het verwarmen van gerechten, servies, en meer. Dankzij de gebruiksvriendelijke touchscreenbalk is de bediening eenvoudig. De vooraf ingestelde functies maken regenereren, warmhouden en ontdooien een fluitje van een cent.

lade-multifunctioneel

Persoonlijk keukenadvies

Wil jij graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over de verschillende kookveldafzuigingen of heb je vragen over andere BORA apparatuur? Kom dan langs in onze keukenwinkel aan de Karstraat in Huissen. Hier kan je de opties zelf uitproberen en staan onze keukenadviseurs voor je klaar. Je maakt eenvoudig een afspraak voor persoonlijk keukenadvies online.

Afspraak persoonlijk keukenadvies
15.000m2 aan wooninspiratie
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Misschien vind je deze keukenmerken ook interessant: