15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Anita & Harm

Door Sara
12/03/2024
Binnenkijken bij Anita & Harm - Rotpunkt keuken zwart

Na de woning compleet gestript te hebben en maandenlang geklust te hebben, genieten Anita & Harm nu een klein half jaar van hun schitterende vrijstaande woning in Huissen. Met een uitbouw van ruim 50 m2 hebben ze een royale leefruimte gecreëerd met prachtig uitzicht op de tuin. Voor het keukenontwerp van hun vorige woning kwamen ze in 2020 langs bij Jansen Totaal Wonen. Ook nu realiseerden ze samen met adviseur Emiel hun nieuwe droomkeuken. En wij mochten een kijkje nemen! Kijk je mee?

Rotpunkt keuken met kookeiland

In tegenstelling tot de vorige keuken, die volledig kristalwit hoogglans was, heeft het stel nu gekozen voor een compleet andere stijl, namelijk voor hotel chique. Anita had al helder voor ogen hoe haar ideale keuken eruit moest zien. Aan Emiel was het de taak om deze dromen werkelijkheid te laten worden. De voornaamste wensen? Een volledig symmetrische keuken met strakke lijnen en een kookeiland. Zoals op de 3D-tekening te zien is, zou er in eerste instantie ook een bar gerealiseerd worden. Maar het stel koos uiteindelijk voor extra opbergruimte.

Symmetrisch keukenontwerp

Symmetrie werd gecreëerd met een hoge kastenwand, voorzien van twee identieke AEG koelkasten en combi-ovens. In het midden kozen Anita & Harm voor een nis met geïntegreerde spotjes. Voor deze wand plaatsten ze een royaal kookeiland voor extra veel opbergruimte en een open uitstraling van de ruimte. Het eiland is uitgerust met een Siemens kookplaat met geïntegreerde afzuiging, Siemens vaatwasser en een Quooker Flex kraan met zeeppompje. De keuken is volledig greeploos en voorzien van greeplijsten. Dit betekent dat het front iets lager gemonteerd is dan het werkblad, wat zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling.

“Het meest blij zijn we met de symmetrie in de keuken en de open uitstraling die gecreëerd is met het kookeiland. Zo staan de woonkamer en keuken mooi met elkaar in verbinding.”

Anita

Zo zit deze Rotpunkt keuken in elkaar

  • Rotpunkt keuken in de kleur Black Steel
  • Licht keramieken werkblad in de kleur Glow Silk
  • Quooker Flex kraan met zeeppompje
  • Siemens kookplaat met afzuiging
  • Siemens vaatwasser
  • AEG combi-ovens
  • AEG koelkasten

Foto rechts: het 3D-ontwerp van de keuken.

Binnenkijken Anita & Harm - keuken 3D tekening

Hotel chique keuken

De keuken straalt ‘hotel chique’ uit, dankzij de keuze van Anita & Harm voor een mat zwarte keuken met een contrasterend keukenblad. Het betonlook frontje in de kleur Black Steel vertoont geen zichtbare vingerafdrukken, wat voor hen van groot belang is, gezien de kleinkinderen die regelmatig over de vloer komen. Als keukenblad kozen ze voor een licht, keramieken blad in de kleur Glow Silk. Hetzelfde materiaal is gebruikt in de nis van de kastenwand, wat resulteert in een harmonieus geheel.

“We wisten al precies hoe onze keuken eruit moest komen te zien. Het was voor Emiel nog een uitdaging om het juiste materiaal te vinden voor het keukenblad dat wij wensten, maar dat is gelukt! We zijn enorm dankbaar voor de inspanningen die hiervoor zijn geleverd.”

Anita

Gratis 3D-ontwerp

Voorafgaand aan de realisatie van hun droomkeuken brachten Anita & Harm een bezoek aan onze ruime keukenshowroom voor een oriënterend gesprek met adviseur Emiel. Met alle stalen van keukenbladen, frontjes en grepen stelden ze hun persoonlijke moodboard samen. Op basis van dit moodboard en hun specifieke wensen heeft Emiel vervolgens een vrijblijvend 3D-ontwerp samengesteld.

Stel jouw droomkeuken samen

Zou jij net als Anita & Harm ook graag jouw droomkeuken laten ontwerpen door Emiel of een van onze andere keukenadviseurs? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in onze keukenshowroom, inclusief gratis 3D-ontwerp.

keukenadvies op maat emiel