Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Quooker

Quooker bij Jansen Totaal Wonenquooker kranenQuooker bij Jansen Totaal Wonen

Quooker kraan

De Quooker kraan is de perfecte aanvulling voor in huis. Naast koud, warm en 100°C kokend water, biedt deze kraan ook gekoeld en bruisend water. Met gemak zet je een pot thee of een kan limonade op tafel. Zelfs koken en afwassen wordt een eenvoudige klus. Een Quooker kopen is dus altijd een goede keuze!

Quooker fusion bij Jansen Totaal Wonen

Waarom een Quooker?

  • Binnen enkele seconden kokend, gekoeld of bruisend water.
  • Water- én energiebesparend.
  • Het drinkwater smaakt beter omdat het optimaal gereinigd wordt.
  • Bespaart ruimte op het aanrecht. Weg met die waterkoker.
  • Veilige keuze: een draaibeweging is nodig voordat er kokend water wordt getapt.
Fusion Round Messing Patina boling pan

Welke Quooker kraan past bij jou?

Als je besluit een Quooker te kopen, heb je diverse mogelijkheden. Zo staat de Flex kraan bekend om zijn uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak en heb je bij de Quooker Fusion de mogelijkheid om te kiezen tussen een ronde of rechte uitloop. Ook kan je gaan voor de Front kraan: deze heeft een hendel voor warm en koud water aan de voorzijde. Ten slotte is de Classic Fusion uitermate geschikt voor liefhebbers van een klassieke, landelijke look in de keuken.

De kranen hebben een belangrijk ding gemeen. Met alle kranen haal je zowel koud, warm als kokend water uit dezelfde kraan. Ook is het mogelijk gekoeld en bruisend water te tappen wanneer je de kraan combineert met de Quooker Cube. De Quooker Cube is een gekoeld waterreservoir die dit mogelijk maakt. Ga voor de kraan die bij jouw woonwensen past.

Stel jouw kraan samen

Je ontwerpt jouw kraan in 3 stappen:

1. Het model. Ga je voor de Quooker Fusion, Flex of Front?

2. De afwerking. Kies je voor chroom, roestvrij staal, zwart, messing patina, goud of nikkel glans?

3. Het resevoir. Hierbij gaat het om de liters direct kokend water. Bij de PRO3 is dit 3 liter. De Quooker combi geeft 7 liter kokend water of 15 liter warm water en de Quooker combi+ geeft 7 liter kokend water én onbeperkt warm water. Ten slotte is er de Quooker Cube: dit reservoir zorgt voor gekoeld en bruisend water. Deze kan je altijd los toevoegen.

kranenplein-jansen-totaal-wonen

Persoonlijk keukenadvies

Wil jij graag vrijblijvend advies ontvangen voordat je een nieuwe Quooker gaat kopen? Kom dan langs in onze keukenwinkel aan de Karstraat in Huissen. Hier ervaar je zelf de mogelijkheden van onze kranen. Je maakt gemakkelijk een afspraak voor persoonlijk keukenadvies online.

Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Misschien vind je deze keukenmerken ook interessant: