15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keuken op maat

Onze keukenadviseurs ontwerpen jouw droomkeuken, samen met jou.

advies keukens

Ben je op zoek naar een keuken die perfect past bij jouw wensen en persoonlijke stijl? Bij Jansen Totaal Wonen ben je aan het juiste adres voor een keuken op maat. Wij bieden keukens van topmerken zoals Next125, Schüller en Rotpunkt. Bovendien hebben wij een breed assortiment aan keukenapparatuur van merken zoals Bora, Siemens, Miele en Quooker.

Stappenplan van een keuken op maat

Bij Jansen Totaal Wonen helpen wij je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken op maat. Hieronder vind je ons stappenplan:

Stap 1: Oriëntatie

Allereerst nodigen wij je uit om onze showroom te bezoeken en inspiratie op te doen. Onze showroom biedt een breed scala aan keukenstijlen en -opstellingen van topmerken zoals Next125, Schüller en Rotpunkt. Daarnaast kan je hier ons keuken inspiratie magazine bekijken of online downloaden. Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes rondom stijl, kleuren, materiaal en apparatuur. 

Stap 2: Ontwerp

Tijdens een keukenadvies afspraak gaan wij samen met jou aan de slag om je keuken op maat te ontwerpen. Onze keukenadviseur gaat op basis van jouw wensen en behoeften een advies uitwerken. Hierbij houden wij rekening met de beschikbare ruimte, je budget en jouw persoonlijke stijl. Wij maken een 3D-ontwerp van je toekomstige keuken, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw keuken eruit komt te zien.

keuken op maat bij Jansen Totaal Wonen

Stap 3: Offerte

Na de ontwerpfase maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. Hierin vind je alle kosten van jouw keuken op maat, inclusief de kosten van de keukenkasten, het aanrechtblad, de apparatuur en de installatie. Wij geven je een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stap 4: Productie

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, komen we de keuken inmeten. Deze metingen worden daarna altijd gecontroleerd door onze ervaren orderverwerker. Vervolgens start de fabrikant met de productie van jouw keuken op maat. De keuken wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail geproduceerd. Wij werken alleen met hoogwaardige leveranciers, zodat jouw keuken van de hoogste kwaliteit is.

Stap 5: Demontage en afvoering van de oude keuken

Als je kiest voor ons all-in pakket ‘1-2-3 Montageplan’ dan demonteren we je oude keuken. Het leidingwerk wordt aangepast en de keukenwand wordt aangesmeerd. Omdat je even geen keuken hebt om heerlijk te koken, ga jij één avond uit eten op onze kosten.

Stap 6: Montage

Als jouw keuken geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs bij je langs om de keuken te monteren. Wij zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige montage, zodat jouw keuken perfect functioneert en er strak en netjes uitziet. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle apparatuur goed werkt en dat alles perfect afgewerkt is.

Vacature klusjesman bij jansen totaal wonen

Stap 7: Oplevering

Na de montage  van jouw keuken, volgt de oplevering. Wij lopen samen met jou de keuken na en geven je uitleg over de werking van de apparatuur. Wij nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

De voordelen van een keuken op maat

Een keuken op maat biedt vele voordelen. Jij bepaalt:

  • De kleuren
  • De materialen
  • De apparatuur
  • De keukenstijl

Bij Jansen Totaal Wonen denken wij graag met je mee. Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken. Zij zorgen ervoor dat de keuken niet alleen mooi, maar ook praktisch en ergonomisch is.

Afbeelding voor De voordelen van een keuken op maat

Onze keukenmerken

Onze keukens van Next125, Schüller en Rotpunkt staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en moderne uitstraling. Next125 staat bijvoorbeeld bekend om de minimalistische ontwerpen en de hoogwaardige afwerking. Schüller biedt juist weer veel mogelijkheden op het gebied van kleur en materiaal. Rotpunkt staat bekend om het assortiment aan houtproducten, de duurzaamheid en de milieuvriendelijke productie.

MieleQuookerLogo van Logo van Logo van Logo van Logo van

Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment aan keukenapparatuur van topmerken zoals Bora, Siemens, Miele en Quooker. Bora biedt innovatieve kookplaten met geïntegreerde afzuiging, Miele en Siemens bieden een breed assortiment aan inbouwapparatuur en Quooker biedt kokendwaterkranen. Daarnaast hebben wij ook nog mooie merken zoals AEG, ATAG, Novy, Liebherr, Dekton en Bosch in ons assortiment.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over onze keukens op maat? Kom langs in onze showroom of plan direct een afspraak in. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou jouw keuken op maat te ontwerpen.